Yardım sata m2 önerisi

Reaksiyon skoru
16
konuyu hiç uzatmıycam benim laptopta 256gb m2 var bende 1tb m2 almak istiyorum ama kafam bişi takıldı bu m2 ssd lerde nvme ve ngff diye bir şey var benim laptopta da ngff m2 var şimdi benim alıcağım m2 illa ngff mi olmak zorunda yoksa o m2 yuvasına nvme m2 taksam da çalışırmı

Dostum sana tavsiyem eğer bilindik bir markanın modeli ise destek ekibini aramalısın. Sana yardımcı olurlar ha eğer aramak istemiyorsan modeli söyle araştırırız

Dostum sana tavsiyem eğer bilindik bir markanın modeli ise destek ekibini aramalısın. Sana yardımcı olurlar ha eğer aramak istemiyorsan modeli söyle araştırırız
knk laptop lenovo ideapad s145-15api laptop daha 1.5 aylık yeni içinde sata ssd var ama hız testi yaptığımda yazma okuma 1900mb/s çıkıyor yani içindeki aşırı iyi ama kapistesi düşük o hızlardı bir m2 sata bulsam alıcam diğer m2 sataların hızı max 1000mb/s yi geçmiyor oda benim bi işime yaramaz yani bildiğin 1000mb/s + m2 sata varsa linkini atarsan sevinirim

knk laptop lenovo ideapad s145-15api laptop daha 1.5 aylık yeni içinde sata ssd var ama hız testi yaptığımda yazma okuma 1900mb/s çıkıyor yani içindeki aşırı iyi ama kapistesi düşük o hızlardı bir m2 sata bulsam alıcam diğer m2 sataların hızı max 1000mb/s yi geçmiyor oda benim bi işime yaramaz yani bildiğin 1000mb/s + m2 sata varsa linkini atarsan sevinirim
Lenovoyu ara en iyi onlar cevapliyor reis burdan bir şey desek tutmassa sıkıntı olabilir önerim araman ve detaylı bilgi almaniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,249
Üyeler
190,881
Son üye
seferizm
Geri