Anakart modeli nedir acaba ?saolun yasin bey abicim
Yanılmıyorsam bu anakart için depolama sata 2 görünüyor... Modlu bios ve dönüştürücü ile nvme m.2 desteğinden söz ediliyor... (maks hız, 2000Mb/s)asus P8H61-m lx3 plus r2.0
abi anlamadım m2 ssd girisi yok dönüştürücüylemi 3500 mbsYanılmıyorsam bu anakart için depolama sata 2 (maks hız, 300Mb/s) görünüyor... Modlu bios ile nvme m.2 desteğinden söz ediliyor (maks hız, 3500Mb/s) Olmazsa olmaz değil ama denemeye değer bence... (SADECE x16 üzerinden tam hız alınabilir, diğer türkü denemeye değmez, düz SATA SSD alınmalı)
ASUS P8H61-M LX R2.0 NVMe M.2 SSD BOOTABLE BIOS MOD (ismailTPC_Hastanesi)
Bios Modlanmıştır ve NVMe Modül Eklenmiştir.
Bu BIOS Dosyasını Güncellediğinizde, Tüm ve Her Marka/Model NVMe M.2 SSD Katı Hal Sürücü Bu Anakartta Çalışır, BIOS Ekranında Görünecek ve Tanıyacaktır.
BIOS Ekranında BOOTABLE/ÖNYÜKLEME Özellik Olduğundan, Seçili NVMe M.2 SSD ye İşletim Sistemi Kurabilirsiniz. *********
ASUS P8H61-M LX R2.0 NVME M.2 SSD BIOS MOD DOWNLOAD-İNDİR:
KAPSÜL_CAP_VAR
Bu dosya ASUS Anakart BIOS Ez Flash ile Yüklenmelidir.
https://drive.google.com/file/d/1-gUurdOCrtdxNnZo4GcVS_p4mshb8jFq
ANAKONU:
Eski Sistemlere BIOS MODLAMA NVMe M.2 SSD için 775Pin+1366Pin+1156Pin+1155Pin+1150Pin+TÜM AMD Soket
ASUS P8H61-M LX R2.0 NVMe M.2 SSD BOOTABLE BIOS MOD Bios ModlanmıÅtır ve NVMe Modül EklenmiÅtir. Bu BIOS Dosyasını GüncellediÄinizde, Tüm ve Her Marka/Model NVMe M.2 SSD Katı Hal Sürücü Bu Anakartta ÇalıÅır, BIOS Ekranında Görünecek ve Tanıyacaktır. BIOS Ekranında BOOTABLE/ÖNYÜKLEME...forum.donanimhaber.comEski Sistemlere BIOS MODLAMA NVMe M.2 SSD için 775Pin+1366Pin+1156Pin+1155Pin+1150Pin+TÜM AMD Soket | DonanımHaber Forum
Eski anakartlarına NVMe M.2 SSD takmak isteyenler için adım adım BIOS modlama rehberi. RAID modu, uyumlu anakartlar ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi edinin.forum.donanimhaber.com
2000Mb/s hızları alabiliyorsun... (modlu bios) Diğer türlü ekran kartı kullanıyorsan sadece x1 girişin boş ise denemeye değmez, düz sata 2 ssd kadar ancak hız verebilir...abi anlamadım m2 ssd girisi yok dönüştürücüylemi 3500 mbs
anladım abi çok teşekkürlerLGA 1155 soket "intel onboard hd graphics" sahip işlemcilerden birini kullanıyor, ekran kartı girişin boş ise buraya takacağın dönüştürücü adaptör (x4 , x16) ile yüksek hızları (pcie 2.0 maks. 2000Mb/s destekliyor) alabiliyorsun... (modlu bios) Diğer türlü ekran kartı kullanıyorsan sadece x1 girişin boş ise denemeye değmez, düz sata 2 ssd kadar ancak hız verebilir... (maks. 250Mb/s)
abi m2 ssdli ucuz anakart önerebilirmisin 2. elde olurLGA 1155 soket "intel onboard hd graphics" sahip işlemcilerden birini kullanıyor, ekran kartı girişin boş ise buraya takacağın dönüştürücü adaptör (x4 , x16) ile yüksek hızları (pcie 2.0 maks. 2000Mb/s destekliyor) alabiliyorsun... (modlu bios) Diğer türlü ekran kartı kullanıyorsan sadece x1 girişin boş ise denemeye değmez, düz sata 2 ssd kadar ancak hız verebilir... (maks. 250Mb/s)
Mevcut işlemci, ram vs değiştirmeden yükseltme düşünüyorsan üzerinde m.2 girişi olan anakart bulunmuyor. Yine dönüştürücü kullanmalısın... Diğer türlü komple sistemini yenilemen gerekiyor...abi m2 ssdli ucuz anakart önerebilirmisin 2. elde olur
tamam abi saolun iyi günlerMevcut işlemci, ram vs değiştirmeden yükseltme düşünüyorsan üzerinde m.2 girişi olan anakart bulunmuyor. Yine dönüştürücü kullanmalısın... Diğer türlü komple sistemini yenilemen gerekiyor...
İkinci el çift ekran kartı girişi bulunan LGA 1155 anakartlara bakabilirsin... (birine ekran kartı takılacak diğerine m.2 dönüştürücü)
Örnek: ASUS P8H67-V vb. gibi...
Alıntıyı görüntüle