Neler Yeni

Satıcı güvenilir midir?(telefon)

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ali poyraz
Arkadaşlar s24 ultra alacağım.
Burdan alsam bir sıkıntı çıkar mı?
teknosa güvenilir tabii ama geçen gün bu telefonu daha uyguna verdiklerini görmüştüm

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Burak Balta
pardon çıkabilirde ben satıcıyı teknosa sandım

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
slm
256 GB modeli bu fiyata çok pahalı BittiBitiyor daha ucuz

Renk sıkıntı olmaz dersen az daha koyup 512 tercih edebilirsin

Ve tercihini neden S24 Ultradan yöne kullandın

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam yıllardır android tarafındayım ve iPhone'dan daha üstte görüyorum.Zaten aynı fiyat bandındaki iphonelardan daha üstün.Bütçede o kadar.O yüzden bunu tercih ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunu gördüm ama güvenemedim.Teknosadaki satıcı Trendyolda güvenli satıcı olarak gözüküyor.Aynı firmanın teknosada da satışı varmış.O yüzden tercih ettim.Peki alsam n11'de sıkıntı çıkar mı? Yurt dışı ürün vs. gönderirler mi?

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
slm
Hocam yıllardır android tarafındayım ve iPhone'dan daha üstte görüyorum.Zaten aynı fiyat bandındaki iphonelardan daha üstün.Bütçede o kadar.O yüzden bunu tercih ettim.
Ben de S24 Ultra kullanıyorum 256gb mor rengini 56.500'e samsungturkiyeden almıstım iphone olarak demedim Android tarafındaki diğer telefonlarla kıyasladın mı o mantıkla sordum.

Hocam bunu gördüm ama güvenemedim.Teknosadaki satıcı Trendyolda güvenli satıcı olarak gözüküyor.Aynı firmanın teknosada da satışı varmış.O yüzden tercih ettim.Peki alsam n11'de sıkıntı çıkar mı? Yurt dışı ürün vs. gönderirler mi?
İthalatçı Garantili yazanlar Yurt dışı oluyor, Türkiye garantili yazanlar Yurtiçi garantili yazanlar yurt içi cihazları oluyor.
Bi sıkıntı çıkarsa trendyol gibi firmalar aracılığıyla iade edebilirsin.

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de S24 Ultra kullanıyorum 256gb mor rengini 56.500'e samsungturkiyeden almıstım iphone olarak demedim Android tarafındaki diğer telefonlarla kıyasladın mı o mantıkla sordum.
Hocam o fiyata ne zaman aldınız? Android tarafında samsung'tan başka telefona bakmıyorum hocam.Samsung modellerinde bitirme göre en iyisi s24u.O yüzden tercih ettim.O fiyatlara birdaha düşer mi acaba? Ve bittibitiyor adlı satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

bittibitiyor satıcısı iyidir. Zamanında honor 10 lite almıştım hala duruyor bi sıkntı çıkmaz yanı n11 de destek olur bi durumda

KadiRR_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kadir Karahasan
bittibitiyor satıcısı iyidir. Zamanında honor 10 lite almıştım hala duruyor bi sıkntı çıkmaz yanı n11 de destek olur bi durumda
Bir de dikkat ettim hocam.Satıcı bot yorum basmış. O yüzden de tedirgin oldum biraz.Yine de alsam mı diye düşünüyorum.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
slm
Hocam o fiyata ne zaman aldınız? Android tarafında samsung'tan başka telefona bakmıyorum hocam.Samsung modellerinde bitirme göre en iyisi s24u.O yüzden tercih ettim.O fiyatlara birdaha düşer mi acaba? Ve bittibitiyor adlı satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı?
18 Eylülde teslim edildi bana sanırım 14 Eylül gibi sipariş vermişimdir. O fiyatlara da düşeceğini pek sanmıyorum yurt dışında zaten samsung iphonedan daha pahalı
Bittibitiyor için güvenilir satıcı diyorlardı ben almadım ama güvenilir geliyor bana da.
Android tarafında çok fazla cihaz var tercih edilebilecek
Samsungun eksi yanları en başta kutu içeriğinden sadece kablo çıkıyor olması adaptör yok kulaklık kılıf hiçbir şey yok
45w destekliyor olması 5000mah bataryasının olması kamera olarak honor gibi markalardan dxomark sonuçlarına göre geride kalması, eski kamera lenslerini devam ettirmesi.
Samsungun benim gözümde şu an önde olmasının sebebi yapay zeka aracının güzel çalışıyor olması ama diğer yapay zekalar da bu konularda destekçi olur yeteri kadarıyla geri kalan iyi özelliği ekranı güzel parlaklık olarak az ama yansımasız ekran olayı gerçekten hoş bir de 7 yıl boyunca yazılım ve güvenlik desteği sunacağını söylemeleri güzel bir şey ve anına göre güzel fiyata denk geldiği için onu tercih etmiştim

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bir de dikkat ettim hocam.Satıcı bot yorum basmış. O yüzden de tedirgin oldum biraz.Yine de alsam mı diye düşünüyorum.
bot yorumu nerden anladın kral
bu satcı eski baya

s23u yd al 30kya

Top Bottom