Neler Yeni

Çözüldü✓ Scyrox v8 Kurulum Sorunu

Elein

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Fareyi hallettim hocam kabloyu takmak için zorlamak gerekiyormuş kıyamamıştım teşekkür ediyorum sizlerede 😀
Hocam aynısını bende yaşadım akskakdksk tam girmedi gerekiyor.

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yaman YILMAZ
Hocam aynısını bende yaşadım akskakdksk tam girmedi gerekiyor.
Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi
Valla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yaman YILMAZ
Valla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?
Ben hissetmedim hocam belki sizin mousepadden olabilir bende skatez olarak obsidian air düşünüyorum ama diğerleriyle farkini bilmiyorum

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Ben hissetmedim hocam belki sizin mousepadden olabilir bende skatez olarak obsidian air düşünüyorum ama diğerleriyle farkini bilmiyorum
Bi önceki kullandığım farede böyle bir sorun yoktu.

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yaman YILMAZ
Bi önceki kullandığım farede böyle bir sorun yoktu.
Ama evet hocam haklısınız skatezler gerçekten kötü eğer değiştirip memnun kalırsanız bizede önerir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,761
Üyeler
170,250
Son üye
Katlivacip™
Top Bottom