Hocam aynısını bende yaşadım akskakdksk tam girmedi gerekiyor.Fareyi hallettim hocam kabloyu takmak için zorlamak gerekiyormuş kıyamamıştım teşekkür ediyorum sizlerede![]()
Hocam aynısını bende yaşadım akskakdksk tam girmedi gerekiyor.Fareyi hallettim hocam kabloyu takmak için zorlamak gerekiyormuş kıyamamıştım teşekkür ediyorum sizlerede![]()
hata ettim işte atk mouse önerdiler büyük olarak artık satıp onlara bakıcamO zaman keşke scyrox v6 alsaydın
Valla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalleSiz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi
Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi
Ben hissetmedim hocam belki sizin mousepadden olabilir bende skatez olarak obsidian air düşünüyorum ama diğerleriyle farkini bilmiyorumValla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?
Bi önceki kullandığım farede böyle bir sorun yoktu.Ben hissetmedim hocam belki sizin mousepadden olabilir bende skatez olarak obsidian air düşünüyorum ama diğerleriyle farkini bilmiyorum