Çözüldü✓ Scyrox v8 Kurulum Sorunu

Hocam aynısını bende yaşadım akskakdksk tam girmedi gerekiyor.
Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi

Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam skatezler kötü demişti herkes değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirdiniz mi
Valla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?

Valla hocam alalı 2-3 gün oldu ve skatezlerden dolayı tüm hevesim gitti. 2 tane skatez geliyor farklı farklı ben birini tak çıkar yapa yapa öldürdüm çünkü sürtünüyor ve ben yanlış taktığım için oluyor sandım. Sonra diğer skatezi takınca sorunun bende olmadığını anladım. Dot skatez alıcam büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz de o sürtünmeyi hissediyor musunuz hızlı sağ sol yapınca?
Ben hissetmedim hocam belki sizin mousepadden olabilir bende skatez olarak obsidian air düşünüyorum ama diğerleriyle farkini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,394
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri