Neler Yeni

Sea of thieves windows runtime error hatası

Adowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adil Canbulat
oyuna girince biraz oynadıktan sonra yada ana ekranda windows runtime error library c++ hatası alıyorum lütfen bana yardım edin bu sorunu çözersem çok mutlu olucağım oyunu aldığımdan beri düzgün oynayamadım sorunuma yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Düzeldi mi?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ekran görüntüsü at.

Adowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft Visual C++ Runtime Library 16.03.2021 19_37_41.png

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Windows kopyanızın güncel olup olmadığını kontrol edin Windows'unuz güncel olmadığında sorunlar ortaya çıkabilir. En son sürümü kullandığınızı kontrol etmek için lütfen aşağıdaki işlemi deneyin. Windows Tuşuna basın Güncellemeleri Kontrol Et yazın Güncellemeleri Kontrol Et'i seçin Sea of Thieves kopyanızı sıfırlayın (Windows Mağazası Sürümü) Oyunu kaldır Windows Tuşuna basın Wsreset yazın Sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır'ı seçin Tamamlandığında sistemi yeniden başlatın Windows Tuşuna basın Oyunu yeniden yükleyin (Lütfen oyunu C sürücünüze yükleyin) Uygulamalar ve Özellikler yazın Listede Sea of Thieves'i bulun Gelişmiş Seçenekleri Seçin Sıfırla'yı seçin Yerel oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın (Steam) Steam'de, oyun listenizden Sea of Thieves'e sağ tıklayın Bağlam menüsünden Özellikler'i seçin Özellikler menüsünden Yerel Dosyaları seçin 'Yerel Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula ...' seçeneğini tıklayın. Grafik sürücülerini güncelleyin Grafik sürücüleriniz güncel olmadığında veya bir tür bozulmadan muzdarip olduğunda, bu durum oyun sırasında çökmelere de neden olabilir. Bu adımı denerken, en son sürümlere güncelleme yapmadan önce eski sürücüleri tamamen kaldırmanızı öneririz. Eski sürücülerinizi kaldırmak ve ardından en son sürüme güncellemek için: Windows Tuşuna basın Program Ekle veya Kaldır yazın Listeyi aşağı kaydırın ve grafik sürücünüzü bulun Sürücüye bir kez tıklayın ve kaldırmayı seçin. Kaldır'ı tekrar tıklayarak bunu onaylayın. Tamamlandığında Windows'u yeniden başlatın En son sürücüleri buradan indirin: Nvidia - Burayı Tıklayın AMD - Burayı Tıklayın En son sürücüye yükleyin ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın. Daha Fazla Sorun Giderme Aşağıda, bu sorunu diğer kullanıcılar için çözdüğünü doğruladığımız diğer çözümleri listeledik. Bu içerir: Bios hız aşırtma menünüzde Intel Speedstep'i devre dışı bırakın CPU hız aşırtma değerlerinizi düşürün veya devre dışı bırakın Radeon Software veya Nvidia nTune'da Sea of Thieves oyun profiliniz için GPU hız aşırtmayı devre dışı bırakın (bu, üreticinin fabrika hız aşırtma ayarları için değil, özel kullanıcı hız aşırtma ayarları için geçerlidir) Sea of Thieves çalıştırırken gereksiz arka plan uygulamalarını kapatın Sea of Thieves (Steam, Discord vb.) Çalıştırırken tüm katmanları devre dışı bırakın.

Adowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Adil Canbulat
beynim yandı oyunum d diskinde yüklü güncellemem yok

Adowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru