Yardım Seahawk 3080 Backplate vidası

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Arkadaşlar elimde bi tane daha önce açılmış 3080 seahawk var. Backplate de bi tane vida eksik kumpasım olmadığı için vida boyutlarını ölçemiyorum. Ölçüsünü bilen biri var mı veya öğrenebileceğim bir yer?

Aynı vidanın diğer eşleri olmalı onlardan birini söküp ölçüp anlasanız iyi olur çünkü onun ölçü değerlerini bulmak imkansız gibi bir şeydir.

Aynı vidanın diğer eşleri olmalı onlardan birini söküp ölçüp anlasanız iyi olur çünkü onun ölçü değerlerini bulmak imkansız gibi bir şeydir.
Bi kumpas lazım onun için. Biraderde varsa anca öyle bulurum. Aliexpresste vida çok ama ölçüyü bilemedim

Bi kumpas lazım onun için. Biraderde varsa anca öyle bulurum. Aliexpresste vida çok ama ölçüyü bilemedim

Ekran kartındaki özellikle GPU yu tutan ana 4 vidaların ölçü ve yapıları biraz tuhaf yani bulması zor bir vida muhtemel. Mümkünse dediğim gibi diğer eşlerden ölçü almak daha iyi eğerki anlıyorsanız ve biliyorsanız ölçüye göre nerden bulcağınızı.

Ekran kartındaki özellikle GPU yu tutan ana 4 vidaların ölçü ve yapıları biraz tuhaf yani bulması zor bir vida muhtemel. Mümkünse dediğim gibi diğer eşlerden ölçü almak daha iyi eğerki anlıyorsanız ve biliyorsanız ölçüye göre nerden bulcağınızı.
Alide bütün ölçüler var hassas bi ölçüm yapabilirsem muhakkak bulurum vidayı. Ama yanlış almak istemiyorum 20 tanesi 300 liraya falan geliyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,330
Üyeler
190,548
Son üye
mertyddn
Geri