Neler Yeni

Seçkin alsam steam 5 dolar şartı dolarmı ve para kazanırmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Steam de arkadaşlık eklemek için 5 dolar şartı var ve cs de seçkin almayı düşünüyorum seçkin alınca o 5 dolar şartı dolarmı ve şeçkin bildiğimiz gibi 275 TL ben seçkini aldığımda 275 TL parayı geri kazanabilirmiyim
al knk daha 1-2 saat belki anca oldu alalı.
47 liralık kasa düştü 1-2 maçta

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
Çok çok düşük bi ihtimal hocam geçen sene eylülde aldım ben primeyi bu hesaba geçen günlerde 1 kez geldi sadece onun harici hiç karşılaşmadım
Hocam benim asıl steam hesabım 8 seviye kuzenim cs oynicam dedi verdim hile oynamış vac yedim yeni hesap açtım ondada şuan sürekli hile denk geliyor güven faktörü ile fln bir ilgisi varmı
@Necromancerr @egebaranakk0

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam benim asıl steam hesabım 8 seviye kuzenim cs oynicam dedi verdim hile oynamış vac yedim yeni hesap açtım ondada şuan sürekli hile denk geliyor güven faktörü ile fln bir ilgisi varmı
@Necromancerr @egebaranakk0
hocam 0 hesap olduğundan paralı oyun olmadığından saat olmadığından falan dolayı düşüktür

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam bu hesap rahat 2 aylık rahat 50 saatten fazla cs em var fölaktör seçkin alınca yükselirmi
hocam hileler gelmez takım arkadaşınıza hasar vermemenizde önemli övgüler arttırabilir tahminimce güven faktörünün nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum ancak genel olarak takımınıza nasıl davrandığınız karşı takıma karşı tutumunuzda etkiliyodur muhtemelen

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
hocam hileler gelmez takım arkadaşınıza hasar vermemenizde önemli övgüler arttırabilir tahminimce güven faktörünün nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum ancak genel olarak takımınıza nasıl davrandığınız karşı takıma karşı tutumunuzda etkiliyodur muhtemelen
Peki hocam asıl hesabımın vacı açılma ihtimali varmı
Şuanki hesaptada birkere bile ban yemedim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr

1905

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam ben 4. sınıfta iken ya 5 ya 15tl olduğunu hatırlıyorum aradan 9 sene geçti yanlış da hatırlıyor olabilirm.
2.5 tl den kur çok uzun süre devam etti hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom