Seçtiğim 4 Laptoptan Hangisi ?

Hangisi ?

• Dell

• Monster

• Msi

• Lenovo

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ygtdmrzz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Ürünler sınırlı stokta olduğu için özelliklerini yazacağım sadece , yardımcı olursanız sevinirim...

Marka : Dell---------------Marka : Monster-----------------Marka : MSI------------------------------------Marka : Lenovo

İşlemci : i7-10750h--------İşlemci : i7-10750h--------------İşlemci : i7-9750hI-----------------------------İşlemci : Ryzen7-4800h

Ram : 16gb----------------Ram : 16gb----------------------Ram : 8gb (sonradan ram ekleyebilirim)------Ram : 16gb

Ekran Kartı : Gtx1660ti----Ekran Kartı : Gtx1650ti----------Ekran Kartı : Gtx1660ti--------------------------Ekran Kartı : Gtx1660ti

Fiyat : 11k------------------Fiyat : 9.5k----------------------Fiyat : 10kI---------------------------------------Fiyat : 10.5k

Amd işlemciler ısınıyor deniliyor , monster'ı da tavsiye eden olduğu kadar etmeyende çok ram eklemesi ile msi alsam genel kullanım olarak yeterli gelir mi diye düşünüyorum dell'de soğutmanın kronik

sorunlu olduğu söylentileri var kafam biraz karışık açıkçası bu dördünden hangisini alırdınız siz olsanız diye atayım soruyu ortaya fikri olan fiyat ve özellikler olarak değerlendirip bi fikir versin :)

9-11k arası diğer önerilerede açığım

ram mhz değerleri aynımı

Link atman mümkün mü

üsttekinden , amd oldugu için ısınma sorunu olcağını sanmıyorum birkaç yoruma baktım soğutucu gerekmiyor ısınma sorunuda yok yazmış birkaç kişi

Geri