- Bütçe
- 53000

Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Kasalar:

NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 RGB 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Lian Li PC-O11 Dynamic White E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li PC-O11 Dynamic White E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li PC-O11 Dynamic White E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Beyaz ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Beyaz ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Beyaz ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.699,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Soğutmalar:

Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemim:
Sapphire Pure 7800XT
AMD Ryzen 5700x3d
Gigabyte B550 Gaming X V2
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) 3600 MHz CL18
İD Cooling 214xt Hava soğutucu
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD
Corsair RM750E 750W gold 80plus
Çok uzun olduğunun farkındayım arkadaşlar ama bir konuda emin olmak istiyorum alacağım parçaların kaliteli en az 2 3 sene kullanmak istiyorum bilgisaraya başka para harcamayı düşünmüyprum sadece fan alacağım fan parası dışında pek bir şey harcıyacağımı düşünmüyorum. Sizce yaptığım seçimler nasıllar arkadaşlar önerileriniz benim için çok önemli teşekkür ederim
fanlar dahil olmadan 42.5k para harcıyacağım eğer fan lazım olursa extra fan alacağım 10k da fan için bütçe ayırdım yardımcı olursanız sevinirim