Şeffaf dış plaklarina 90 bin TL normalmi

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
479
Dostlar merhaba dişçiye gittim dişlerim için plak önerdi seffaf 10 adet plaka normalde 110 bin TL ama tanıdık olduğu için 90 a kadar indirdik normal mi sizce bu fiyat daha önce takan varsa nasıl şeffaf plak rahatmi

Dostlar merhaba dişçiye gittim dişlerim için plak önerdi seffaf 10 adet plaka normalde 110 bin TL ama tanıdık olduğu için 90 a kadar indirdik normal mi sizce bu fiyat daha önce takan varsa nasıl şeffaf plak rahatmi
Ben diş teli taktırdım 90 k plaklarda o civar normal

bende taktırmak istiyordum ama vazgeçtim bu fiyatlar neee

Ben diş teli taktırdım 90 k plaklarda o civar normal
Sadece diş teliyse pahalıya yaptırmışsın. Diş telleri 1250-1500$ arası oluyor. Şeffaf plaklar 2500$ falan. Şeffaf plak fiyatına diş teli yaptırmışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl diş teli kullanımım ardından 2 ay gibi bir süre şeffaf plak kullandım. Bence diş teline göre çok büyük bir eziyet. Şöyle düşün, su harici herhangi bir şeyi yiyip içmek için ağzından çıkarman lazım. Özellikle dışarıda tak çıkar yapman bence büyük bir zulümdür. O yüzden ilk 2-3 ay diş telinin dişinde yarattığı hassasiyete dayanıp sonrasında rahat rahat dışarıda istediğini yiyip içip eve gidince dişini fırçalayıp kurtulmak en iyisi.

Son düzenleme:
Sadece diş teliyse pahalıya yaptırmışsın. Diş telleri 1250-1500$ arası oluyor. Şeffaf plaklar 2500$ falan. Şeffaf plak fiyatına diş teli yaptırmışsın.

2 yıl diş teli kullanımım ardından 2 ay gibi bir süre şeffaf plak kullandım. Bence diş teline göre çok büyük bir eziyet. Şöyle düşün, su harici herhangi bir şeyi yiyip içmek için ağzından çıkarman lazım. Özellikle dışarıda tak çıkar yapman bence büyük bir zulümdür. O yüzden ilk 2-3 ay diş telinin dişinde yarattığı hassasiyete dayanıp sonrasında rahat rahat dışarıda istediğini yiyip içip eve gidince dişini fırçalayıp kurtulmak en iyisi.
4 Tane yere gittik en ucuzu 90 k dedi diş hekimi kuzenimin var çalıştığı klinik 120 k falanmış

4 Tane yere gittik en ucuzu 90 k dedi diş hekimi kuzenimin var çalıştığı klinik 120 k falanmış
Ben 2022'de yaptırdığım zaman 1000$'dı. Geçen yıl kontrole gittiğimde zam gelmişti ve 1250$ olmuştu. Şimdi en fazla 1500$ falandır diye düşünüyorum.

Ben 2022'de yaptırdığım zaman 1000$'dı. Geçen yıl kontrole gittiğimde zam gelmişti ve 1250$ olmuştu. Şimdi en fazla 1500$ falandır diye düşünüyorum.
Geçen yıl dolar kuru 30 falandı şuan 40 ve değişik gümrük vergileri geldi fiyat bencede pahalı ama babam yaptıralım dedi bende olur dedim

Evet dis doktorum kısa suruli bir kullanilm olacağını dişlere boşuna telleri yapistirik çıkartmsyslim dedi rahatmi onun dışında bir ağrı vs varmı birde bende sadece üst dislerim yamukluk var 2 dış çapraz çıkmış acaba sadece istemi takarlar çünkü 70 bin vermek içime oturuyor biraz 3-4 ay gibi bir şey kullanixam ve daha işime yaramayacaklar

Takipteyim. Benimde tel taktırmam gerekiyor eylülün ilk haftası taktıracağım bütçe sorun değil ama şeffaf plak mı dahaiyi olur braketli tel mi bilemedim + -leri ney biliyor musunuz?

hocam özele gidiyorsanız gitmeyin hepsi gerçekten pahalı iş yapıyor aldıkları malzemeye en az 5 kat fiyat koyuyorlar. araştırın iyi olan markayı bulun ve devamında bu markayı en ucuza yapan doktoru araştırın

Benim de taktırmam gerekiyor fakat fiyatları görünce şok oldum. 1 yılda aşırı bir fark oluşur mu tedavi sürecinde?

hocam özele gidiyorsanız gitmeyin hepsi gerçekten pahalı iş yapıyor aldıkları malzemeye en az 5 kat fiyat koyuyorlar. araştırın iyi olan markayı bulun ve devamında bu markayı en ucuza yapan doktoru araştırın
bir yere baktım 90 bin dedi suanda medicana hastanesi var orası 70 bin dedi randevu alıp gidecegim oraya

Takipteyim. Benimde tel taktırmam gerekiyor eylülün ilk haftası taktıracağım bütçe sorun değil ama şeffaf plak mı dahaiyi olur braketli tel mi bilemedim + -leri ney biliyor musunuz?
normal telde ağrı oluyormuş kırılma ihtimali varmış ve bence çirkin bir görüntüye sahip plak daha rahat taktığını senden başkası anlamaz ama bir şeyler yerken plakın hep çıkması gerekiyor diye duydum gündede en az 20 saat takılı olacakmış 4 saat çıkartabiliyorsun yani ağızından onu bir tek o eksi yönü plakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,518
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri