Seiko 5 crystal 25 jewels orjinal nasıl?

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,530
köyde derinliklerde buldum tertemiz orjinal şöyle bi saat resmi internetten buldum bu arada sizce takılır mı nasıl?
4101576819.jpg

70 lerden falan kalma heralde bendeki

parçaları orijinal ve paslanma söz konusu değilse 3 bin lira veririm param olunca kardom

parçaları orijinal ve paslanma söz konusu değilse 3 bin lira veririm param olunca kardom
Satmak için yazmadım ama teklif için sağol orijinal paslanmada yok sadece takılır mı yani kaliteli mi diye merak etmiştim seiko iyi bir marka diye biliyorum

Satmak için yazmadım ama teklif için sağol orijinal paslanmada yok sadece takılır mı yani kaliteli mi diye merak etmiştim seiko iyi bir marka diye biliyorum
kaliteli kardom takılır tabii ki de 70'lerden kalması da onun değerine değer katıyor

çok iyi diyemeyiz ama her koleksiyonerin koleksiyonunda bulunur hemen hemen. seiko 5 de efsane diyebileceğimiz bir model şu an kolumda sport modeli var. satmayı falan düşünme tak koluna kullan ömürlük gider. bir longines tissot hamilton değil ama denial kleinden iyidir :D

çok iyi diyemeyiz ama her koleksiyonerin koleksiyonunda bulunur hemen hemen. seiko 5 de efsane diyebileceğimiz bir model şu an kolumda sport modeli var. satmayı falan düşünme tak koluna kullan ömürlük gider. bir longines tissot hamilton değil ama denial kleinden iyidir :D
internette hiç bir saat databasesinde göremedim saati sadece 2.el instagramdaki mezatlar var. seri numarası kalibre kodu girince 79 ve 89 da üretildiği yazıyor o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

resmi web sayfalarında tek bir resim bile göremedim

o kadar detayını bilemem dostum ya. x te saat forumları var benim de bulunduğum oraya bi sorabilirsin istersen. https://x.com/i/communities/1875614919212556724
internette hiç bir saat databasesinde göremedim saati sadece 2.el instagramdaki mezatlar var. seri numarası kalibre kodu girince 79 ve 89 da üretildiği yazıyor o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

resmi web sayfalarında tek bir resim bile göremedim

Hocam arka kapağında seri numarası vs. yok mu oradan buluruz belki saatle ilgili birkaç bilgi

Geri