Öneri Selamlar arkadaşlar 2.2m bütçeye SUV araba önerisi

hocam 1.5 kodiaq lar yakıt tüketimi 10-13 lt civarında
1.5 tiguanlarda 10lt altına düşmüyor alırken aklında olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide kronik şanzıman problemleri var
anladım hocam. valla bu fiyat bandına çok suv model var fakat kronik problemleri cartı curtunu bilmiyorum hakim değilim. bana net önerebileceğiniz araçlar nelerdir

anladım hocam. valla bu fiyat bandına çok suv model var fakat kronik problemleri cartı curtunu bilmiyorum hakim değilim. bana net önerebileceğiniz araçlar nelerdir
Hocam En sorunsuz araç her zaman sıfıra en yakın araçtır diyebiliriz
sana sorum performanslı araçmı arıyorsun yoksa her türlü binerim mi
konfor mu istiyorsun yoksa sportiflik mi
aile ile mi bineceksin yoksa küçük bir araba mı

Bende sizin gibi suv düşünüyorum... Ama hybrid de olsun istiyorum aynı zamanda o yüzden japonlardan başka bir markaya bakmıyorum... Japon harici almak istesem ds7 cupra yada skodalara bakardım

Hocam En sorunsuz araç her zaman sıfıra en yakın araçtır diyebiliriz
sana sorum performanslı araçmı arıyorsun yoksa her türlü binerim mi
konfor mu istiyorsun yoksa sportiflik mi
aile ile mi bineceksin yoksa küçük bir araba mı
hocam her türlü binerim ama bayır çıkarken de hararet yapmayıversin 130 beygir üstü olsun bi zahmet. Şehir içi kullanılacak uzun yola 2-3ayda bir gibi. konforlu olsun çok sportif bir görünüm içinde değilim. aile ile binilecek arka yaşam alanının geniş olması lazım. babama 2. araba olarak alıyoruz zaten. A6 kullanıyor arka yaşam alanı cidden çok küçük aile etkinlikleri vs olduğunda yetmiyor babam işe git gel, özel davetiyelere katılmak için falan kullanıyor. 2. araba olarak da skoda yeti var ama satacağız onu yakın zaman içerisinde. 2. araba olarak kullanılacak dediğim de her gün kullanılacak neredeyse. yeri gelcek ben, babam, annem kullanıcak.

eğer 1.5 130hp yeter diyorsan tam senlik
ama 1.6hybird dersen ben kullanıyorum aşırı memnunum 300hp elektirik desteği ile harika bir makine
ama 2.5-3.0 civarına çıkmak gerekiyor

eğer 1.5 130hp yeter diyorsan tam senlik
ama 1.6hybird dersen ben kullanıyorum aşırı memnunum 300hp elektirik desteği ile harika bir makine
ama 2.5-3.0 civarına çıkmak gerekiyor
hocam araba çok yakışıklı. ağır da bir duruşu var gayet güzel duruyor. fakat 2. el piyasası ne halde bu arabanın? 1-2 yl kullanılacak çünkü araba

Sportage, tiguan. qasq falan bakmayın o paraya

hocam araba çok yakışıklı. ağır da bir duruşu var gayet güzel duruyor. fakat 2. el piyasası ne halde bu arabanın? 1-2 yl kullanılacak çünkü araba
2. el piyasası canlı
Psa grubu son zamanlarda çok canlandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri