- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Bumuda zaten 10dk oynarım tipsiz bir oyunama o 1 kerelik langırttır , bu oyun kalıcı (işin bi de o kısmı var)
Bumuda zaten 10dk oynarım tipsiz bir oyunama o 1 kerelik langırttır , bu oyun kalıcı (işin bi de o kısmı var)
Bumuda zaten 10dk oynarım tipsiz bir oyun
Baya hemdeThe main objective is to enjoy what you are doing. öf objective de çok zormuş
alınır mı? sence?Yeni Serimize Hoşgeldiniz:
Bu seride f/P ve indirim oranı yüksek oyunları göstereceğim Hadi başlayalım
----------------------
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyunun detaylarına ve satın almak için linke bakabilirsiniz
*Lütfen oyunu fiyatına göre değerlendiririn zaten max bu oyuna 2 3 TL eder daha da fazla verilmez![]()
Save 80% on Dude Simulator 2 on Steam
Dude Simulator 2 is an open world sandbox game. This is a life simulator. The main objective is to enjoy what you are doing.store.steampowered.com
langırtta bir tane arkadaşınla iddia ya girip sodada içersin üstüneBuna 1 lira vereceğime giderim langırt oynarım
Kaybedersen zarardasın ama.langırtta bir tane arkadaşınla iddia ya girip sodada içersin üstüne
şakasına oynadım diyip ordan kaçarsınKaybedersen zarardasın ama.
Oh shit here we go again.
Öncelikle oyun senin tarzına uygunmu bi bak derim zaten linkte bırakmıştımBaya hemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınır mı? sence?
Ets 2 alicam nezaman indirime girerÖncelikle oyun senin tarzına uygunmu bi bak derim zaten linkte bırakmıştım
f/p olarak alınır
bende ats indirimini 4 gözle bekliyorumEts 2 alicam nezaman indirime girer
Nekadar olur tahmini?bende ats indirimini 4 gözle bekliyorum
ets2 birsürü dlcleri ile kullanıyorum gerçekten fiyatını en hakeden en iyi oyun diyebilirirm
sonraki hafta halloween olacak o zaman indirime girer
ets2 9,75tl olur benceNekadar olur tahmini?
Inşallahets2 9,75tl olur bence