macfite gidiyorum yıllık olarak gayet 5 k ucuz makinelere v.s bakabilirsem ucuz mu fazlamı söyleyebilirim makineler tam mı herhangi bir sorun falan yoksa güzel bi ortamdaysa spor salonu gayet makul bir fiyat macfitte 11k 12k oluyor yıllıkSelam arkadaşlar. Spora başlamayı düşünüyorum. Bi abimin gittiği salona yazılmayı düşünüyorum. Senelik 5000 TL veriyormuş. Fazla mı ucuz sizce yoksa piyasası mı böyle anlamadım. Şehir İstanbul.
Hocam gidip görmedimde. 30 yaşında Bi abi var 5-6 senedir orda spor yapıyor babamın arkadaşı. Benle beraber gelirsin Gayet yeterli aletler dedi.macfite gidiyorum yıllık olarak gayet 5 k ucuz makinelere v.s bakabilirsem ucuz mu fazlamı söyleyebilirim makineler tam mı herhangi bir sorun falan yoksa güzel bi ortamdaysa spor salonu gayet makul bir fiyat macfitte 11k 12k oluyor yıllık
merdiven altı kokusu geldi sankiHocam gidip görmedimde. 30 yaşında Bi abi var 5-6 senedir orda spor yapıyor babamın arkadaşı. Benle beraber gelirsin Gayet yeterli aletler dedi.
Şehirden şehire değişir fakat istanbulda ise ve hizmetleri güzelse bedaba gibi gözüküyor.Selam arkadaşlar. Spora başlamayı düşünüyorum. Bi abimin gittiği salona yazılmayı düşünüyorum. Senelik 5000 TL veriyormuş. Fazla mı ucuz sizce yoksa piyasası mı böyle anlamadım. Şehir İstanbul.