Kimse küfür etmedim rencide etmedim yalan söyleme.Ona boşuna cevap verme. O hesap şaibeli. Birazdan seni rencide etmek için dalga geçecek. Devamında seni sinirlendirmek için hakaret edecek. En son küfür edecek. Boşver takılma....
Kimse küfür etmedim rencide etmedim yalan söyleme.Ona boşuna cevap verme. O hesap şaibeli. Birazdan seni rencide etmek için dalga geçecek. Devamında seni sinirlendirmek için hakaret edecek. En son küfür edecek. Boşver takılma....
Ben aday listesinde TUVALET TERLİĞİ göremedim. Senin oy vereceğin kişi listede yok galibaOy vermiyorsan sıkıntı yok. Şahsi veya dini görüşün değil. Ama oy veriyorsan :/
herkes gergin bu konuda buneHocam bence alay etmiş ama
Almanya araba ucuz olma nedeni alım gücü iyi ve araba vergisi çok yüksek değil.Hocam Almanya'nın kendine ait kaç tane markası var Audi Mercedes BMW yani adamlar kaç yılında araçlar çıkarmışlar biz kaç yılında ne yapmışız ne bekliyorsun ki yani ucuz olacağını mı bekliyorsun tabii kendi çıkardıkları şeyler tabii ki onlar ucuz olacak. Benim akrabam var altında E60 kasa var eski yani normal evlerini bilmiyorum ama karı koca çalışıyorlar onu biliyorum.
Yok ya alay falan değil, a partisi yüzde 51 aldı. Ben b partisini istiyordum ama A kazandı. Ne olacak şimdi. Yüzde 49u uymak zorunda kalıyor mecburen. Diğer taraftan da a partisi dediğini yapacak mı, muamma.Hocam bence alay etmiş ama
öyle de bu konu yüzünden ban yicekleri hissediyorumNormal çünkü Türkiyenin geleceğini belirlicek bu seçim
Doğru konuş asabımı bozma.sordum dedi ki burası cennet 1 aylık maaşımla neler alıyorum neler kişilk haklarıma saygı var ve şiddet görmüyormuş
bil bakalım giden kişinin mesleği ne
türkiyeye gelince sırf bir şeyler getirmemek için fakir edebiyatı yapan akrabalarınla karıştırma