Neler Yeni

İnceleme Sennheiser GSP 301 (EPOS) İnceleme Ve Deneyimlerim

burak9956

80+ Bronze
Herkese selam, bugün elime ulaşan gsp 301'in incelemesini yapıyoruz!

Sipariş Ve Kargo süreci
Kulaklığı bundan 2 hafta öncesinde, 9 mart akşamı Amazon Germany satıcısından sipariş ettim. Öncesinde burdan daha hızlı gerçekleşen siparişlerim olmuştu.

Kutu Ve Kutu İçeriği
Sade tasarımlı bir kutu ile geliyor; benim için bir önemi yok, korunaklı olması yeterli bunu da yeterince karşılıyor.
891b0afe-acc4-41a1-8968-22eaec7c55c8.jpg
01df9ac8-4c29-4942-a30d-1cd4e1cb8d4d.jpg

Kulaklık sert plastik bir kutunun içine istiflenmiş, beraberinde bağlantı kablosu ve güvenlik kulavuzu çıkıyor.

Tasarım-Ergonomi Ve Dayanıklılık
Kulaklığın tasarımını gayet hoş siyah-beyaz uyumu güzel bir şekilde yakalanmış.
Kulaklıkların gövdesi ve kulak yastıkları, dayanıklı bir plastik malzeden üretilmiş.
Kulak yastıkları, kulaklıkların rahat bir şekilde kulaklara oturmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış özellikle belirteyim kulakları çok iyi kapatıyor.
Kafa bandı süngerimsi bir yapıda, kulaklığın 290 gramlık ağırlığını pek hissetirmiyor.

bafd6888-8112-46f7-a04f-5ed87e5f0839.jpg
d183b640-cfed-4996-a07f-9929271cc16d.jpg
ef5421de-8425-4d91-ae26-e227435e530a.jpg

Ses Kalitesi Ve Mikrofon
/40 mm çapındaki sürücüleri sayesinde tatmin edici bir ses deneyimi sunuyor. Yüksek ses seviyesinde dahi bozulmalar olmadı.
Oyun sırasında ses efektleri, ayrıntılı ve hassas bir şekilde işitilebilir. 15-26.000 hz frekans aralığına sahip olduğunu da belirteyim.
/Gövdeye entegre aşağı-yukarı hareket eden bir mikrofon koluna sahip. Sesinizi net şekilde yakalıyıp Arkaplan gürültüsünü de gayet iyi örtüyor.
Özellikle mikrofonda Sennheiser kalitesi kendini gösteriyor.

Kullanım Kolaylığı
2 metrelik kablosu ile yeterince özgür hareket edebilirsiniz.
Kulak pedleri hafızalı yapıda ve sesi kesme konusunda oldukça başarılı.
Sağ taraftaki tekerlek ile ses yüksekliğini pratik şekilde ayarlanıyor.
Mikrofon kolunu yukarı kaldırdığınızda mikrofon kapanıyor.

/Yorumlarım
Kutuda yazdığı gibi bu alet gaming headset, bu konuda gereksinimleri gayet iyi karşılıyor ancak müzik-film ağırlıklı kullanacaksanız tavsiyem başka modellere yönelmeniz olur.
Zira cloud alpha S kullanıcısı olarak müzik performansı beni tatmin etmedi, aradaki 2-3 katlık fiyat farkını unutmamak lazım tabi.
Örgü kablo olmasını isterdim açıkçası pek maaliyeti etkileyecek değil. Onun dışında mikrofonu şaşırttı, alpha S'ten daha iyi çalışıyor.

Son düzenleme:

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Herkese selam, bugün elime ulaşan gsp 301'in incelemesini yapıyoruz!
Bu benim ilk inceleme rehberim olacak.

Sipariş Ve Kargo süreci
Kulaklığı bundan 2 hafta öncesinde, 9 mart akşamı Amazon Germany satıcısından sipariş ettim. Öncesinde burdan daha hızlı gerçekleşen siparişlerim olmuştu.

Kutu Ve Kutu İçeriği
Sade tasarımlı bir kutu ile geliyor; benim için bir önemi yok, korunaklı olması yeterli bunu da yeterince karşılıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kulaklık sert plastik bir kutunun içine istiflenmiş, beraberinde bağlantı kablosu ve güvenlik kulavuzu çıkıyor.

Tasarım-Ergonomi Ve Dayanıklılık
Kulaklığın tasarımını gayet hoş siyah-beyaz uyumu güzel bir şekilde yakalanmış.
Kulaklıkların gövdesi ve kulak yastıkları, dayanıklı bir plastik malzeden üretilmiş.
Kulak yastıkları, kulaklıkların rahat bir şekilde kulaklara oturmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış özellikle belirteyim kulakları çok iyi kapatıyor.
Kafa bandı süngerimsi bir yapıda, kulaklığın 290 gramlık ağırlığını pek hissetmiyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ses Kalitesi Ve Mikrofon
/40 mm çapındaki sürücüleri sayesinde tatmin edici bir ses deneyimi sunuyor. Yüksek ses seviyesinde dahi bozulmalar olmadı.
Oyun sırasında ses efektleri, ayrıntılı ve hassas bir şekilde işitilebilir. 15-26.000 hz frekans aralığına sahip olduğunu da belirteyim.
/Gövdeye entegre aşağı-yukarı hareket eden bir mikrofon koluna sahip. Sesinizi net şekilde yakalıyıp Arkaplan gürültüsünü de gayet iyi örtüyor.
Özellikle mikrofonda Sennheiser kalitesi kendini gösteriyor.

Kullanım Kolaylığı
2 metrelik kablosu ile yeterince özgür hareket edebilirsiniz.
Kulak pedleri hafızalı yapıda ve sesi kesme konusunda oldukça başarılı.
Sağ taraftaki tekerlek ile ses yüksekliğini pratik şekilde ayarlanıyor.
Mikrofon kolunu yukarı kaldırdığınızda mikrofon kapanıyor.

/Yorumlarım
Kutuda yazdığı gibi bu alet gaming headset, bu konuda gereksinimleri gayet iyi karşılıyor ancak müzik-film ağırlıklı kullanacaksanız tavsiyem başka modellere yönelmeniz olur.
Zira cloud alpha S kullanıcısı olarak müzik performansı beni tatmin etmedi, aradaki 2-3 katlık fiyat farkını unutmamak lazım tabi.
Örgü kablo olmasını isterdim açıkçası pek maaliyeti etkileyecek değil. Onun dışında mikrofonu şaşırttı, alpha S'ten daha iyi çalışıyor.
Eline sağlık hocam, cloud alpha s önerirmisin nasıldır 1900e alıcamda valorant falan oynuyorum

burak9956

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eline sağlık hocam, cloud alpha s önerirmisin nasıldır 1900e alıcamda valorant falan oynuyorum
Teşekkürler. Tavsiye ederim genel anlamda başarılı bir kulaklık, uzun yıllar dayanacak kadar sağlamdır.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
güzel inceleme olmuş emeğine sağlık merak ettiğim bir konu var uzun kullanımda 2-3 saati geçtikten sonra kulaklık nasıl hissettiriyor uzun oyun sürüleri nasıl geçiyor bunu deneyimledikten sonra paylaşabilirmisin

VeloceRR

80+ Bronze
Güzel bir inceleme olmuş, emeğine sağlık hocam :)

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Teşekkürler. Tavsiye ederim genel anlamda başarılı bir kulaklık, uzun yıllar dayanacak kadar sağlamdır.
kafam büyük yapıda sıkıntı olmaz değilmi kulaklık bildiğim kadarıyla epey büyüklükte

burak9956

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel inceleme olmuş emeğine sağlık merak ettiğim bir konu var uzun kullanımda 2-3 saati geçtikten sonra kulaklık nasıl hissettiriyor uzun oyun sürüleri nasıl geçiyor bunu deneyimledikten sonra paylaşabilirmisin
Kulak ağrısı yapacağını sanmıyorum çünkü padler gayet geniş ancak yaz aylarında terletme yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafam büyük yapıda sıkıntı olmaz değilmi kulaklık bildiğim kadarıyla epey büyüklükte
Benim kafamda da gayet büyük, sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü rahatça esneyen bir kulaklık.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Kulak ağrısı yapacağını sanmıyorum çünkü padler gayet geniş ancak yaz aylarında terletme yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kafamda da gayet büyük, sıkıntı olacağını sanmıyorum gayet esnek bir kulaklık.
tamamdır teşekkür ederim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
Güzel inceleme olmuş eline sağlık dediğin bir şey hariç hepsine katılıyorum elimde razer blackshark v2 de var fakat bu kulaklığın müzik için de fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum özellikle bassları gerçekten çok kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hayırlı olsun hocam ne kadara almıştın ?

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
İsteyen varsa PM gönderebilir 😃

Top Bottom