Series s monitör tavsiyesi

Lestiveryn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar öncelikle, amazon dışında ve satıcısı Amazon olmayan monitör önermeyin lütfen, Arkadaşlar ben şimdi bu iki monitör arasında kaldım birinin adı VG249Q diğeri de g242, x box series s siparişini çoktan geçtim ama bu iki monitör arasında kaldım ve Max bütçemde malesef bu kadar, üstüne şunu koy bunu al demezseniz sevinirim

https://www.hepsiburada.com/lg-24gn...-full-hd-freesync-ips-monitor-p-HBV000017CGNX Forumda biraz gezinince bu monitörün çok onerildiğini gördüm ama ölü piksel çıkarsa sorun yaşar mıyım diye korkuyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor, amazon dışı bir yerden alınca risk de almış oluyor gibi hissediyorum, ayrıca bu monitör yukarıdaki iki monitörden daha mı iyi ?
hepsiburada da yardımcı olabildiği kadar yardımcı oluyor, ama lgnin ölü piksel iade şartları nedir bilmiyorum bi bakmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada da yardımcı olabildiği kadar yardımcı oluyor, ama lgnin ölü piksel iade şartları nedir bilmiyorum bi bakmak lazım.
3 ölü pikselde garanti kabul ediyormuş, en kötü 14 günlük iade hakkını kullanırsın zaten.

ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8 IPS Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 144Hz

Amazonda 2972 TL , biraz fiyat düşerse alınabilir ips panel

TUF Gaming VG249Q 23,8 IPS Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 144Hz
Amazonda 2972 TL , biraz fiyat düşerse alınabilir ips panel
O fiyata alınmaz mı ? Amazon güvencesi olduğu için hemen ertesi gün gelir üstüne ölü piksel çıkarsa iade konusunda sorun çıkmaz

TUF Gaming VG249Q 23,8 IPS Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 144Hz

O fiyata alınmaz mı ? Amazon güvencesi olduğu için hemen ertesi gün gelir üstüne ölü piksel çıkarsa iade konusunda sorun çıkmaz
Katılıyorum amazon bambaşka, alınabilir aslnda , fiyatlar çok artmış monitörlerin

3 ölü pikselde garanti kabul ediyormuş, en kötü 14 günlük iade hakkını kullanırsın zaten.
14 günlük iade detaylarında kullanılmış ürün iade edilmez diyor, ürünü açmadan ölü piksel olduğunu nasıl öğreneceğim ki

14 günlük iade detaylarında kullanılmış ürün iade edilmez diyor, ürünü açmadan ölü piksel olduğunu nasıl öğreneceğim ki

Gerçekten de tek çözüm Amazon gibi duruyor

Olu pixel vs sorunlarda amazon çok ilgileniyor, sorunsuz iade süreçleride var seni anlıyorum , aslında bu model alınabilir akakceden bak ortalama fiyatlarına istersen

Merhaba arkadaşlar öncelikle, amazon dışında ve satıcısı Amazon olmayan monitör önermeyin lütfen, Arkadaşlar ben şimdi bu iki monitör arasında kaldım birinin adı VG249Q diğeri de g242, x box series s siparişini çoktan geçtim ama bu iki monitör arasında kaldım ve Max bütçemde malesef bu kadar, üstüne şunu koy bunu al demezseniz sevinirim

Şuan çok iyi fiyattır.

Şuan çok iyi fiyattır.
Teşekkür ederim ama 27 inç 1080p monitor yaramaz, 27ye çıkınca 1440p anca kurtarır ama Google'a Şikayetvar itopya monitör yazıp bakabilirsiniz, 1000tl daha ucuz olsa dahi bulaşmam ben açıkçası, zaten mail atıp bu şikayetleri sorunca, verilen cevaptan ben anladım neden bu kadar şikayet olduğunu :D

Başka seçenek yok gibi görünüyor

Geri