Server kayıt ücreti kaç tl?

Anladım kardeşim sende haklısın ya 17 olman sıkıntı zaten ailenden biriyle beraber çıksan pederle falan ? onunkine işletirsin onun çıkardığı sana olan hattı kullanırsın hem gezmiş olursunuz
ne yapıyorsan yap diyecekler buyuk ihtimal :D benim abimin pasaportundan yaptirma gibi bir imkanım var mı ama o da sizin gibi gurcistandan kayit ettirdi bi daha ayni pasaport'a kayit ettirebiliyor muyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 17 bine sıfır yd 14 pro max aldım gürcistana 500 liraya otobüsle gittim + 300 lira da farklı otobüs etti 800 total 17800 birde döndüm tabi geri memlekete 18600 vermiş oldum 6 binde kayıt ücreti vrdim 24600 e mis gibi yurt içi cihazı almış oldum yani nerden baksan 20 bin kar ettim yurt dışı tel alacaksan hakkını versin pahalı bir şey al zaten yarı yarıya denk geliyor (17 bine aldım çünkü üste se 2022 vermiştim)
yurt disi 14 pro max'i nerde buldun abi ip 12 bile 13K

Son düzenleme:
ne yapıyorsan yap diyecekler buyuk ihtimal :D benim abimin pasaportundan yaptirma gibi bir imkanım var mı ama o da sizin gibi gurcistandan kayit ettirdi bi daha ayni pasaport'a kayit ettirebiliyor muyuz

3 yılda bir yaptırabilir sadece

Başlığı servet sayar diye okudum psikolojik destek almam lazım

3 yılda bir yaptırabilir sadece
o zaman ben yd iphone alicam ama pasaporta kayitnettirmeyecem ya 8 ay normal kullanirim 4 ayda iki telefon kullanirim 18'imede girdiğimde pasaportu deneriz artık

Başlığı servet sayar diye okudum psikolojik destek almam lazım
yazarken bende öyle hissettim nedense benimde destek almam lazım 💀😅

telefoncudan aldım sıfır jelatinli kapalı kutu

Geri