Ses kartının sürücüsü yüklü değil galiba.Bilgisayara kulaklık taktığım da ses gelmiyordu sorun gider kısmına girdim orada hdmı konektörü yazıyor normal de kulaklık girişinin yazması gerekmiyor mu?
Anakartın modeli nedir? Windows 10 mu kullanıyorsunuz?Büyük problem orada zaten sürücüyü yüklemeye çalışıyorum sonuna geliyor bilgisayar yeniden başlatılacak diyor yeniden başlatıyorum fakat kurulmamış oluyor.
DDU programı ses kartı sürücülerini de silebiliyor. İsterseniz Güvenli Kip de onunla silmeyi deneyin. Belki biraz saçma olacak; ama ekran kartını da silip yeniden yükleyebilirsiniz. Windows 10 otomatik yükleyebiliyor.Evet oradan yükledim ama olmuyor.
Güvenli kipi de denedim.Ekran kartını da silmeyi denedim yine çalışmıyor.DDU programı ses kartı sürücülerini de silebiliyor. İsterseniz Güvenli Kip de onunla silmeyi deneyin. Belki biraz saçma olacak; ama ekran kartını da silip yeniden yükleyebilirsiniz. Windows 10 otomatik yükleyebiliyor.
Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilir misiniz? Aygıt Yöneticisinde Gizli Aygıtları görünür yapıp herhangi bir şey olup olmadığını kontrol edin. Soluk yazılı donanımlar varsa, oradan hepsini kaldırın.Güvenli kipi de denedim.Ekran kartını da silmeyi denedim yine çalışmıyor.
Hiçbir şey çıkmadı.Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilir misiniz? Aygıt Yöneticisinde Gizli Aygıtları görünür yapıp herhangi bir şey olup olmadığını kontrol edin. Soluk yazılı donanımlar varsa, oradan hepsini kaldırın.
İsterseniz 10 dakika sonra TeamViewer ile bakabilirim.Hiçbir şey çıkmadı.