ridvan k
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 361
Kasanın fanları piyasadaki en pahallı fanlardan (nzxt duo)kasanın fanlarını değiştirsen dört dörtlük kasa vala
Kasanın fanları piyasadaki en pahallı fanlardan (nzxt duo)kasanın fanlarını değiştirsen dört dörtlük kasa vala
Mousepad linki var mıdır hocam ve memnun musunuz acaba?Alıntıyı görüntülebuda benden olsun
Memnunum wraith den aldım ürün linkini bulamadım bitmiş olabilirMousepad linki var mıdır hocam ve memnun musunuz acaba?
ALdığım dönem lian li ile nzxt arasında kalmıştımkaliteli ve hava akışı olarak çok iyidir ona bişey demem ben görünüş ve estetik olarak demiştim
masa hic sağlam degil diyorlar monitör standı sıkıntı cıkardı mı? calısanlar bile öyle demisti hafif darbeye hemen catlıyormusAlıntıyı görüntülebuda benden olsun
Ikiside gayet sağlammasa hic sağlam degil diyorlar monitör standı sıkıntı cıkardı mı? calısanlar bile öyle demisti hafif darbeye hemen catlıyormus
Dikkat ediyorum hocam. Hem ağır hemde hassas. İki üç ayda bir açar temizler kapatırım.valla dikkat et sen bence cama bende de curved camlı kasa var ama önle sol taraf ayrı o yüzden çok sorun değil tak çıkar konusunda
Hatırlamıyormbu fanların cfm değeri kaç
Egzoz fan niye calısmıyorAlıntıyı görüntülebuda benden olsun
Helal iyi dikkat etmişsinEgzoz fan niye calısmıyor![]()