📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Kötü değil sesli.
o zaman dediğim gibi bana normal gelmiş olabilir. Bir de galiba kule soğtucunun fanının yerini değiştirip yönünü de test taktığım için arada sürtme gibi cızırtı gibi bir ses yapıyor onun sesinden de fark etmemiş olabilirim

hayal edin:
laptop var victus 15 beyaz modeli
altında 2-3 adet kitap ile kaldırılmış.
klavye cynosa v2 mouse deathader v2 mini ve mousepad olarak everest sgm-x7 yanından çıkan mousepad
ve dağınık bir masa.
göçmen gibiyiz bir tık ondan dolayı bir setapım yok.

buda bizim fakirhane sisteme güncelleme yaptım ama resim biraz eski

Ekler

• IMG_0271.webp
    IMG_0271.webp
    347 KB · Hit: 331
buda bizim fakirhane sisteme güncelleme yaptım ama resim biraz eski
duvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bir anda keycaps önereceksin sandım :D
Madem kulaklıklarımız da aynı bari bunu önereyim sana.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSJRQTRK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline gore

IMG_20250810_005455.webp

Olduğu kadar , arkaya da 3 tane mini vazo aldım 1 yıl sonra da komple kasayı upgradelerim diye düşünüyorum.

duvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline gore
Orjinaline göre mükemmel. Soğutma jeli de var biraz su damlatarak veya 2-3 dakika dondurucuya atarak aktif edebiliyorsun.
Orjinalleri de rahat ama yapısı yüzünden içine hep kıl ve saç yapışıyor. Sende de oluyor olması lazım çünkü dokuma gibi bir şey araları açıldığı için içinden giriyor kıllar.

Orjinaline göre mükemmel. Soğutma jeli de var biraz su damlatarak veya 2-3 dakika dondurucuya atarak aktif edebiliyorsun.
Orjinalleri de rahat ama yapısı yüzünden içine hep kıl ve saç yapışıyor. Sende de oluyor olması lazım çünkü dokuma gibi bir şey araları açıldığı için içinden giriyor kıllar.
evet saçlar takiliyor ustunde arada oluyor temizlemek gerekli arada. sogutma jeli olayi guzelmis etkisi ne kadar suruyo bide baya iyi mi? o ozellik

ekran kartı normalde beyaz yanıyor ama nedense kasadan sarı gibi çıkmış (ayrica monitör klavye vb. monitör kasasının üstünde 1 aya tamamıyla düzenleyeceğim)

Ekler

• 1000050353.webp
    1000050353.webp
    1.4 MB · Hit: 203
Son düzenleme:
monitor ustu led foto cekerken bu kadarmi farkeder ya isik kameraya vurmasa ambiyans muazzam ustten vuran isiklar her zaman guzel ambiyans katiyor
Onun arkasında Kontrol edilebilen RGB kısımda var tablolara yansıyor , o da güzel bir detay fakat bunun kıskacı monitörde alttaki şeyin olmasına sebep oluyor ben alıştım fakat ileriki zamanda umarım zarar vermez . Çıkarmakta istemiyorum hem güzel duruyor hem o kadar para verdim.

Ekler

• IMG_20250814_024153.webp
    IMG_20250814_024153.webp
    388.2 KB · Hit: 119
1755128787058.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417