o zaman dediğim gibi bana normal gelmiş olabilir. Bir de galiba kule soğtucunun fanının yerini değiştirip yönünü de test taktığım için arada sürtme gibi cızırtı gibi bir ses yapıyor onun sesinden de fark etmemiş olabilirimKötü değil sesli.
hayal edin:
Ben de bir anda keycaps önereceksin sandımyok valla hiç bakmadım varsa sen at hocam![]()
duvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocambuda bizim fakirhane sisteme güncelleme yaptım ama resim biraz eski
cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline goreBen de bir anda keycaps önereceksin sandım
Madem kulaklıklarımız da aynı bari bunu önereyim sana.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSJRQTRK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
monitor ustu led foto cekerken bu kadarmi farkeder ya isik kameraya vurmasa ambiyans muazzam ustten vuran isiklar her zaman guzel ambiyans katiyorAlıntıyı görüntüle
Olduğu kadar , arkaya da 3 tane mini vazo aldım 1 yıl sonra da komple kasayı upgradelerim diye düşünüyorum.
Orjinaline göre mükemmel. Soğutma jeli de var biraz su damlatarak veya 2-3 dakika dondurucuya atarak aktif edebiliyorsun.duvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline gore
evet saçlar takiliyor ustunde arada oluyor temizlemek gerekli arada. sogutma jeli olayi guzelmis etkisi ne kadar suruyo bide baya iyi mi? o ozellikOrjinaline göre mükemmel. Soğutma jeli de var biraz su damlatarak veya 2-3 dakika dondurucuya atarak aktif edebiliyorsun.
Orjinalleri de rahat ama yapısı yüzünden içine hep kıl ve saç yapışıyor. Sende de oluyor olması lazım çünkü dokuma gibi bir şey araları açıldığı için içinden giriyor kıllar.
Onun arkasında Kontrol edilebilen RGB kısımda var tablolara yansıyor , o da güzel bir detay fakat bunun kıskacı monitörde alttaki şeyin olmasına sebep oluyor ben alıştım fakat ileriki zamanda umarım zarar vermez . Çıkarmakta istemiyorum hem güzel duruyor hem o kadar para verdim.monitor ustu led foto cekerken bu kadarmi farkeder ya isik kameraya vurmasa ambiyans muazzam ustten vuran isiklar her zaman guzel ambiyans katiyor