📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

kulakligin eksi yonu varmi hocam kac yildir kullaniyorsunuz memnun kaldiginiz ve kalmadiginiz taraflari neler? hs80 mi yoksa cloud 3 w mu?
hs80 kullanmadım fakat büyük kafalarda sorun çıkardığını okumuştum cloud 3 wirelessa gelirsek gayet rahat ve konforlu tek eksi yönü deri ped olması yazın belki çok sıcak yerde yaşıyorsanız terletebilir ama ben de terletme yapmadı bataryası %50 ses seviyesi kullandığım için 80 90 saat gidiyor o yönden çok iyi durmadan şarj döngüsüne girmiyorsun

hs80 kullanmadım fakat büyük kafalarda sorun çıkardığını okumuştum cloud 3 wirelessa gelirsek gayet rahat ve konforlu tek eksi yönü deri ped olması yazın belki çok sıcak yerde yaşıyorsanız terletebilir ama ben de terletme yapmadı bataryası %50 ses seviyesi kullandığım için 80 90 saat gidiyor o yönden çok iyi durmadan şarj döngüsüne girmiyorsun
teşekkürler hocam padler cikiyormu peki? istege bagli kumas ile degistirme ihtimali varmi

Alıntıyı görüntüle
benim şuanda böle. sistemi biraz f/p ürünlerden dizdiğimden pek güzel durmuyor elimden bu kadar geldi. öneri varsa daha güzel bekliyorum. (kablolar dağınık kusura bakmayın bi ara onlarada girişmeyi planlıyorum.)

IMG_20250901_202805.webp

IMG_20250901_202819.webp

hafif dekor ekledim ekstra. aklıma duvara yapıştırmalık şerit led koymak geliyo nası durur sizce yaparsam?

Ledlere sövmeyin beyler o idarelik😀

Ekler

• 1000030690.webp
    1000030690.webp
    391.5 KB · Hit: 57
vergi ne kadar çıkıyordu buna 205 tl beyazı mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

330tl civarı geliyormuş baktım şimdi
Valla şimdi bilmiyorumda eskiden beleşe alıyorduk wincredit sağolsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,903
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri