GUSE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 336
Drakathx'a çorap lazım!onlarada lazim evet
Drakathx'a çorap lazım!onlarada lazim evet
kanka adam doğru demiş aile apartmanında yaşadığın için sorun olmamış sadece.Dostum buna mı takıldın, enteresan bir şey gerçekten. Sorun olmadı senelerdir. Alt katım boş, otopark gibi bir şey. Üst katımda kuzenim oturuyor, öyle bir durum olsa söyler, sürekli görüşüyoruz.
Sayılırpc parasi gomulmus gibi duruyor
Fps oyunu oynanır mı monitör de
Siyah gpu alırım düzelirsen bişeyler almadan önce gpu güç kablosuna beyaz çorap al bence çok sırıtıyo
nasi beyaz gpu yok xfx siyahmi hocam bildigin beyaz isteFps oyunu oynanır mı monitör de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah gpu alırım düzelirbeyaz streamer alsamda beyaz gpu yok ortada var olanlarda aşırı kazık fiyatta
Oyununa göre. Rekabetçi oynanmaz. Bf oynanıyor ama. 32:9 formatına uyan oyunlar ve hızlı akan arcade tarzı oyunlar oynanır.Fps oyunu oynanır mı monitör de
Benlik değil o zaman bf oynuyorum da valo cs bunda akmaz herhaldeOyununa göre. Rekabetçi oynanmaz. Bf oynanıyor ama. 32:9 formatına uyan oyunlar ve hızlı akan arcade tarzı oyunlar oynanır.
9060 XT de kalmayacağım geçiş gpu su bu şuanlık idarelik bunasi beyaz gpu yok xfx siyahmi hocam bildigin beyaz iste
Onun için en iyisi 24"Benlik değil o zaman bf oynuyorum da valo cs bunda akmaz herhalde
yok almasın 9070 xt nitro veya 9080xt alırsa zaten gözükmüyosen bişeyler almadan önce gpu güç kablosuna beyaz çorap al bence çok sırıtıyo
siyah gpu alırsan öyle bi sırıtır ki ya beyaz alcan ya da en kötüsü nitro+ alcan o biraz gri renkten kurtarıyo gibi ama bi beyaz etmez9060 XT de kalmayacağım geçiş gpu su bu şuanlık idarelik bu![]()
nitro+ almazsa her türlü önden takcak yine kabloyuyok almasın 9070 xt nitro veya 9080xt alırsa zaten gözükmüyo
çorap gereksiz harcama olurw
Siyaha baktım sırıtmıyor bir kaç kişide gördüm kimisi dik kimisi yatay takmışsiyah gpu alırsan öyle bi sırıtır ki ya beyaz alcan ya da en kötüsü nitro+ alcan o biraz gri renkten kurtarıyo gibi ama bi beyaz etmez
Aynen bir çoğunun önde kablo yeri nitro+ da gizli üst yana takılıyorsiyah gpu alırsan öyle bi sırıtır ki ya beyaz alcan ya da en kötüsü nitro+ alcan o biraz gri renkten kurtarıyo gibi ama bi beyaz etmez
nitro+ almazsa her türlü önden takcak yine kabloyu
100 200 liralık bişey zatençorap gereksiz harcama olurw
sende siyah olan tek şey bi kaç kablo gerisi full beyaz o yüzden dedim. bi kaç parça daha siyah olsaydı dengeyi korur hatta kontrast katardı ama sen bilirsinSiyaha baktım sırıtmıyor bir kaç kişide gördüm kimisi dik kimisi yatay takmış