ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Öğrenci işi bu kadar oluyor
ne istersin usta 3d den basıp yollayayım sanaMasanın üstünde pc olmayınca biraz boş duruyor öneriler varsa açığım
Çeyrek setupİlki benden gelsin![]()
Kasadaki sıcaklıklar nasıl bende kasayı öyle konumlandırmayı düşünüyorummonitor degistir hocam
kasayı aşağı almak istiyorsan yapma bence masanın yanına extra sehpa ya da masa gibi bişey koy kasa koycak kadar en azından hem yukarda durur hemde görüntü olarak hoş dururÇeyrek setup
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasadaki sıcaklıklar nasıl bende kasayı öyle konumlandırmayı düşünüyorum
Sağ tarafa koymayı denedim DP kablosu ve klavye mouse kablosu yetmiyor kabloszu klavye mouse Alana kadar altta duracak zaten her ay tanesini alıyorumkasayı aşağı almak istiyorsan yapma bence masanın yanına extra sehpa ya da masa gibi bişey koy kasa koycak kadar en azından hem yukarda durur hemde görüntü olarak hoş durur
Kablo düzenlemesi yapmadım henüzArkadaşlar sabah setup paylaşmıştım ama şimdi de hem ilk hemde şimdiki halini paylaşmak istiyorum belki bazı arkadaşlara umut olur ilk resmi monitörü ilk kurduğumda çekmiştim
Ağustos 2024/Eylül 2025
arkasındaki çevirme şeyi çıkıyo glb onun yerine çift tarasflı yapıştırabilirsin ama bence böyle daha sağlıklıyapıştırma gibi bi montaj seçeneği varmı ya da kendimiz yapabilirmiyiz
monitör ne acabaEvetttt
mousepad linkArkadaşlar sabah setup paylaşmıştım ama şimdi de hem ilk hemde şimdiki halini paylaşmak istiyorum belki bazı arkadaşlara umut olur ilk resmi monitörü ilk kurduğumda çekmiştim
Ağustos 2024/Eylül 2025
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablo düzenlemesi yapmadım henüz
monitörün çerçevesine zarar vermesin diye sordum onu sıktırmalı zarar verir belki diye düşündümarkasındaki çevirme şeyi çıkıyo glb onun yerine çift tarasflı yapıştırabilirsin ama bence böyle daha sağlıklı
kasanın üstüne taktıklarını anakarta takarsan karmaşa azalır biraz. monitörün ordakileri de masanın altından geçir hatta sabitleyebilirsinBenim ortamımda böyle kablolarla ne yapacağımı bilemedim, dağınık takılıyorum.
Hocam, hoparlörü sadece öndeki kulaklık simgeli porta takabiliyorum; aksi hâlde cızırtı yapıyor. Nedenini anlayamadım.kasanın üstüne taktıklarını anakarta takarsan karmaşa azalır biraz. monitörün ordakileri de masanın altından geçir hatta sabitleyebilirsin