havitleri @Mantıklı Kanks Aferim biliyordu kulaklıkların iyi kötü olduğunu falanKulaklık da alacaktım o gün salı günü ama kullanan yoktu o modeli soramadım ses kasma vesaire nasıl diye
biraz kablo düzenlemesiyle güzel durur setupSizinkilerim yanında biraz boş kalıyor ama dekoratif eşyaları aldım üni için yeni eve çıkmayı bekliyom
Alıntıyı görüntüle
Bilerek yapmadım hocam kablo düzenini de taşınıcam birkaç haftayahavitleri @Mantıklı Kanks Aferim biliyordu kulaklıkların iyi kötü olduğunu falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz kablo düzenlemesiyle güzel durur setup
Asus tuf VG27VQ hocam ama memnun değilim yakın zamanda 4k bir monitör düşünüyorum ps5 için.arkadaki monitör marka modeli ne
Curvede alışığım da va olmasının sıkıntılarını fazlasıyla yaşıyorum bir de kaliteli bir va da değil.Siyahları bile gri gösteriyor bir de fena ışık sızması var.Renk ayarı zaten kötü, düzgün bir ips in yanında çok bulanık kalıyorva ve curved olmasının sıkıntılarını yaşıyormusun hiç
baya sıkıntı o zamanCurvede alışığım da va olmasının sıkıntılarını fazlasıyla yaşıyorum bir de kaliteli bir va da değil.Siyahları bile gri gösteriyor bir de fena ışık sızması var.Renk ayarı zaten kötü, düzgün bir ips in yanında çok bulanık kalıyor
Ne laptop ne ps sarmiyor hocam beni yav nedense ömrü kısa bence laptoplarin istediğin upgrade'i rahatça yapamıyor olmak üzüyor beni o yüzden masaüstü hep alıyorum takılıyorum yoksa taşıma ve pratiklik anlamında laptop daha iyi ama güzel setup hiç fena değilSizinkilerim yanında biraz boş kalıyor ama dekoratif eşyaları aldım üni için yeni eve çıkmayı bekliyom
Alıntıyı görüntüle
Alırken kaziklandık işte ya bilmiyodum çok o zamanlar bu işleri vatandaki abi bu u satmıştı iyi fiyata hem de.(Not:27 inç 1080p monitör alma hatasına düşmeyin)baya sıkıntı o zaman
gün bazılarına sordum da fuxi kullanıyordu çoğu o yüzden emin olamadım almadımhavitleri @Mantıklı Kanks Aferim biliyordu kulaklıkların iyi kötü olduğunu falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz kablo düzenlemesiyle güzel durur setup
Katılıyorum laptop konusuna daha yeni aldım ben de ama mecburiyetten.Sehir dışına gidicem üniversite için kasa çok zor olacaktı o yüzden.Şimdilim memnunum ama.2014 ten beri de ps oynadığım için beni sarıyor yine de katılıyorumNe laptop ne ps sarmiyor hocam beni yav nedense ömrü kısa bence laptoplarin istediğin upgrade'i rahatça yapamıyor olmak üzüyor beni o yüzden masaüstü hep alıyorum takılıyorum yoksa taşıma ve pratiklik anlamında laptop daha iyi ama güzel setup hiç fena değil