📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Sizinkilerim yanında biraz boş kalıyor ama dekoratif eşyaları aldım üni için yeni eve çıkmayı bekliyom😁
1000026749.webp

Kulaklık da alacaktım o gün salı günü ama kullanan yoktu o modeli soramadım ses kasma vesaire nasıl diye
havitleri @Mantıklı Kanks Aferim biliyordu kulaklıkların iyi kötü olduğunu falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinkilerim yanında biraz boş kalıyor ama dekoratif eşyaları aldım üni için yeni eve çıkmayı bekliyom😁
Alıntıyı görüntüle
biraz kablo düzenlemesiyle güzel durur setup

va ve curved olmasının sıkıntılarını yaşıyormusun hiç
Curvede alışığım da va olmasının sıkıntılarını fazlasıyla yaşıyorum bir de kaliteli bir va da değil.Siyahları bile gri gösteriyor bir de fena ışık sızması var.Renk ayarı zaten kötü, düzgün bir ips in yanında çok bulanık kalıyor

Curvede alışığım da va olmasının sıkıntılarını fazlasıyla yaşıyorum bir de kaliteli bir va da değil.Siyahları bile gri gösteriyor bir de fena ışık sızması var.Renk ayarı zaten kötü, düzgün bir ips in yanında çok bulanık kalıyor
baya sıkıntı o zaman

Alıntıyı görüntüle
Ne laptop ne ps sarmiyor hocam beni yav nedense ömrü kısa bence laptoplarin istediğin upgrade'i rahatça yapamıyor olmak üzüyor beni o yüzden masaüstü hep alıyorum takılıyorum yoksa taşıma ve pratiklik anlamında laptop daha iyi ama güzel setup hiç fena değil

Ne laptop ne ps sarmiyor hocam beni yav nedense ömrü kısa bence laptoplarin istediğin upgrade'i rahatça yapamıyor olmak üzüyor beni o yüzden masaüstü hep alıyorum takılıyorum yoksa taşıma ve pratiklik anlamında laptop daha iyi ama güzel setup hiç fena değil
Katılıyorum laptop konusuna daha yeni aldım ben de ama mecburiyetten.Sehir dışına gidicem üniversite için kasa çok zor olacaktı o yüzden.Şimdilim memnunum ama.2014 ten beri de ps oynadığım için beni sarıyor yine de katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,219
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri