riddLedSKL
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 243
Evet köz demirin üstünde duruyordu masaya koydum çok kısa sürede yandı demirede közleri çok kısa zaman önce koymuştum.masa yanmış galiba hocam
Kasa altta hocam sanmıyorum oraya gidene kadar dağılır cam açık oluyoro sırada kasanın içine biriken nemli toz tabakası
burda masa odanın neresınde önde yatak var kapı hemen yanda sanki gelişi güzel bırakılmıs gibi duruyorSetupun en önemli parçası nargile
burdakı ekran kartının modelı nedır jelatınlerı güzelmıs keşke direk şu sekilde kart cıkarsalarMalum yere odaklanmayın mangırlar brmim değilAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
COLORFUL IGAME 5080 ULTRA OC karttan memnunum serin çalışıyorburda masa odanın neresınde önde yatak var kapı hemen yanda sanki gelişi güzel bırakılmıs gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burdakı ekran kartının modelı nedır jelatınlerı güzelmıs keşke direk şu sekilde kart cıkarsalar
https://share.temu.com/s1JVRl28WZB bu hocam strimer galiba ismirgb kablo kaplayıcı neymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğrudur hocam unutmuşum forumda o kadar çok kişi varki bazen unutabiliyorum teşekkürler bu arada yeniden fanlardan memnunum hocam. sizde thermalright warframe 360 pro varmış galiba bende onu almayı düşünüyorum şuan siyahının stoğu yok ama beklyorum bakalım önerir misiniz? alayımmı? eksi yönleri varmı ya da sizin beğenmediğiz tarafları falan
masadaki tek oyun zula, setup 650 bin tl lik mouse klavye zortingen ellerimş gözüme sokcamG8 oled monitörü kurduktan hemen sonra çekmiştim kabloları filan daha klipslemeden o yüzden kablolara ıvır zıvırlara aldanmayın
Alıntıyı görüntüle
tek oyun zula ?masadaki tek oyun zula, setup 650 bin tl lik mouse klavye zortingen ellerimş gözüme sokcam
ana ekrandan bahsediyorum brow.tek oyun zula ?
ha tamam bende baska bisey galiba diye dusundum kablo kaplayici diyincehttps://share.temu.com/s1JVRl28WZB bu hocam strimer galiba ismi
oha lan