📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Bu da benden olsun. Bilgisayarda da Diablo II açık, vazgeçilmezimiz :cool:

Ekler

• IMG_20250721_175019.webp
    IMG_20250721_175019.webp
    675 KB · Hit: 105
masa yanmış galiba hocam
Evet köz demirin üstünde duruyordu masaya koydum çok kısa sürede yandı demirede közleri çok kısa zaman önce koymuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sırada kasanın içine biriken nemli toz tabakası
Kasa altta hocam sanmıyorum oraya gidene kadar dağılır cam açık oluyor

Setupun en önemli parçası nargile
burda masa odanın neresınde önde yatak var kapı hemen yanda sanki gelişi güzel bırakılmıs gibi duruyor

burdakı ekran kartının modelı nedır jelatınlerı güzelmıs keşke direk şu sekilde kart cıkarsalar

burda masa odanın neresınde önde yatak var kapı hemen yanda sanki gelişi güzel bırakılmıs gibi duruyor

burdakı ekran kartının modelı nedır jelatınlerı güzelmıs keşke direk şu sekilde kart cıkarsalar
COLORFUL IGAME 5080 ULTRA OC karttan memnunum serin çalışıyor

rgb kablo kaplayıcı neymiş

doğrudur hocam unutmuşum forumda o kadar çok kişi varki bazen unutabiliyorum teşekkürler bu arada yeniden fanlardan memnunum hocam. sizde thermalright warframe 360 pro varmış galiba bende onu almayı düşünüyorum şuan siyahının stoğu yok ama beklyorum bakalım önerir misiniz? alayımmı? eksi yönleri varmı ya da sizin beğenmediğiz tarafları falan
https://share.temu.com/s1JVRl28WZB bu hocam strimer galiba ismi

IMG_4799(1).webp

Geçen seneki setupun yanında çok gariban duruyor spec olarak daha iyi olsa da, ev içinde bilgisayar kullanmadığımdan setupta benim için çok önemli değil artık ama zamanla birkaç şeyi değiştirebilirim alttaki geçen seneki versiyonu

Ekran Resmi 2025-08-23 20.29.59.webp

1755971013921.webp

biraz basit ve kirli :D

Geri