Viers
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
adı üstünde hybird kontroll speed hızControl ne bilmiyorum ama hybrid speed kadar hızlı değil
adı üstünde hybird kontroll speed hızControl ne bilmiyorum ama hybrid speed kadar hızlı değil
çoğunluk valo cs2 oynuyorum o zaman onu alayımmıvalorant gibi oyunlar oynuyorsan hybrid al ama apex gibi hızlı oyunlarda speed
bence az daha yükselt 500x500x3 alblue olan seçeneğin speed'i mevcut görünüyor
controll al daha stabil bir aim olurçoğunluk valo cs2 oynuyorum o zaman onu alayımmı
Hocam control fps'in önemli olmadığu durumlarda daha ağır oyunlarda kullanılan yavaş mouse pad türü. Hybrid ne speed kadar hızlı ne control kadar ağır. Speed ise fps oyunları için olan en hızlı mouse pad türü.Control ne bilmiyorum ama hybrid speed kadar hızlı değil
setup siyah beyaz yakışmaz gibime geliyorblue olan seçeneğin speed'i mevcut görünüyor
bende masaya çift taraflı bant ile yapıştırdım ama size tavsiyem sürekli setupun yeri ile oynayan biri iseniz yapıştırmayın yoksa çıkarırken kırılır. benim herşeyin yeri sabit olduğu için yapıştırdımKonudan bağımsız bir sorum olacak hocam size. Oradaki kulaklık stantının aynısından bende de var. Kulaklığı bırakırken veya alırken o stant sürekli hareket ediyor sinir ediyor beni. Masaya falan yapıştırasım geliyor. Sizde durumlar nasıl ?