Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Hikayesine
"Yavrumm seni pis avlarım" yaz.
"Yavrumm seni pis avlarım" yaz.
Arkadaşları varken yaklaşmak daha kolay ama şöyle bir tavsiye vereyim sana şuan 8. Sinifsin bende 8. Sınıf olduğumda dershane hoşlandığım bir kız vardı sürekli onu düşünüyordum aklıma geliyordu hayatımin aşkını buldum tamamdır diyordum en son ne oldu biliyor musun hiçbir şey kızı hatırlamıyorum bile ben o zaman iyi ki o kızla çıkmamışim çünkü o zaman aklım tam başımda değildi zamanımı derslerden çok kıza verirdim eğer sevgili olursan sende de öyle olur zamanını derslerine değil kıza verirsin o yüzden sana sevgili yapma demiyorum sevgili yapabilirsin ama kızla mesajlaşma mesajlaşmak isterse meşgul olduğunu söyle geçiştir yüzyüzeyken ilgi ver yeter mesajlasirsan iyi bir liseyi kazanamazsin bu kadar net söylüyorum eğer iyi bir liseyi kazanırsan bu sana mükemmel bir statü kazandıracak bir ortama girdiğinde ben de x lisesindeyim dersen ve x lisesi iyiyse insanlarda çok iyi bir ilk izlenim bırakırsin kendimden biliyorum o yüzden kıza fazla vakit ayirma köpek gibi çalış arada eğlenmek için kızla takıl sadece çünkü lisede daha güzelleri var emin olabilirsin ve üniversite de daha da güzelleri... Neyse gel gelelim arkadaşları yanında kıza yanaşmaya şimdi kullanacağın mantık aynısı x hoca sizin dersinize giriyor mu quiz olacakmış falan yazmıştım aynısını yapacaksın sadece bu soruyu hoşlandığın kıza yapmayacaksın nasıl yani şimdi sana püf noktasını söyleyeyimhocam merhaba nerde söyliyeceğimi buldum ama kıza yakınlaşmmak imkansız gibi bişey her seferinde yanında arkadaşları var nee yapayım bilmiyorum çıkışta eve servisle gidiyo servise binmeden tekken söylerim aynı sınıfa denk gelirsek söylerim arkadaşları varken nasıl konuşabilirim tavsiyeni bekliyorum
hocam yanlarındaki kızlar da güzel çirkin değil hiçbiiri ama dediklerini yaparım yapmasına ama çok korkuyorum yapar mıyım bilemem ama denemeye çalışırım iyi kızla konuşunca akımda kalıyo unutamıyorum kızı sanki söyleecek duruma geldim peki hocam eğer kızla ilişkim olursa derslerim etkilenir mi peki ona göre ders önceliğim lgs var zaten ne dersinizArkadaşları varken yaklaşmak daha kolay ama şöyle bir tavsiye vereyim sana şuan 8. Sinifsin bende 8. Sınıf olduğumda dershane hoşlandığım bir kız vardı sürekli onu düşünüyordum aklıma geliyordu hayatımin aşkını buldum tamamdır diyordum en son ne oldu biliyor musun hiçbir şey kızı hatırlamıyorum bile ben o zaman iyi ki o kızla çıkmamışim çünkü o zaman aklım tam başımda değildi zamanımı derslerden çok kıza verirdim eğer sevgili olursan sende de öyle olur zamanını derslerine değil kıza verirsin o yüzden sana sevgili yapma demiyorum sevgili yapabilirsin ama kızla mesajlaşma mesajlaşmak isterse meşgul olduğunu söyle geçiştir yüzyüzeyken ilgi ver yeter mesajlasirsan iyi bir liseyi kazanamazsin bu kadar net söylüyorum eğer iyi bir liseyi kazanırsan bu sana mükemmel bir statü kazandıracak bir ortama girdiğinde ben de x lisesindeyim dersen ve x lisesi iyiyse insanlarda çok iyi bir ilk izlenim bırakırsin kendimden biliyorum o yüzden kıza fazla vakit ayirma köpek gibi çalış arada eğlenmek için kızla takıl sadece çünkü lisede daha güzelleri var emin olabilirsin ve üniversite de daha da güzelleri... Neyse gel gelelim arkadaşları yanında kıza yanaşmaya şimdi kullanacağın mantık aynısı x hoca sizin dersinize giriyor mu quiz olacakmış falan yazmıştım aynısını yapacaksın sadece bu soruyu hoşlandığın kıza yapmayacaksın nasıl yani şimdi sana püf noktasını söyleyeyim
Kızı ve arkadaşlarını gördün yanlarına gittin ve konuşmaya başlayacaksın ama kimle grubun en çirkin kızıyla en az ilgi çekeni ile varsa erkek ile sohbet edeceksin. Ne alaka diyebilirsin biraz sabret anlatıyorum. Kıza ve arkadaşlarına yaklaştım ve sorunu sordun sonra beğendiğin kızla asla ilgilenmeyeceksin mümkünse sırtını bile dönebilirsin. Soruyu sordun sonra cevabı aldın ve yine sordun quiz olacakmış haberiniz var mı? Kızlar burda bi telaslanir tedirgin olurlar diye tahmin ediyorum. Haberimiz yok vs derler sende hazır hissediyor musunuz diye sorarsın konuştuğun ilgi çekici olmayan kızlara senin kıza asla yüz verme. Sonra çekici olmayan kızlar cevap verdikten sonra senin kıza sor sen hazır hissediyor musun diye. Cevabı ne olursa olsun bunu kıza söyle " kafandaki peruk mu ama güzel gözüküyormus ". Bu cümle ne la diyebilirsin. Bu cümlede kızı hem övüp hem gömüyorsun. Kıza bunu söyledikten sonra ilgi çekici olmayan kızlarla konuşmaya devam et. Şimdi burda iş senin marifetinde bir süre gruptaki çekici olmayan kızlarla konus ve onları tanımaya çalış muhabbet et. Sonra kızlara " birbirinizi nerden tanıyorsunuz" diye sor. Buraya kadar güzel gittik şimdi asıl mevzuya geliyoruz. Kızlara soruyu sorduktan sonra diyorsun ki hoşlandığın kızı göstererek " arkadaşınızı uzak tuttum onunla birkaç dakika konuşmamin bir sakıncası var mı? " Deyip kızı yanlarından alıyorsun ve birliktesiniz sonra kızla sohbet et dersleri nasıl hedefi hayali ne ? Ne olmak ister gibi bu soruları sorduktan sonra cevabı aldın ve artık gitmem gerek bunu devam ettirmeliyiz diyorsun numaranı verir misin diyeceksin sonra bir aksilik olmazsa numarayı aldın ve artık flört edebilirsin
hocam çıkışta kıza söylesem peki ne olur pek bi uğraşmak istemiyorum red yersem fazla takmam zaten lgs var belki olur der belki olmaz belki arkadaş kalalım der siz ne dersiniz uygun bi fırsatta demeli miyim iyi akşamlar tekrardan ben ders çalışmaya gidiyorum.Arkadaşları varken yaklaşmak daha kolay ama şöyle bir tavsiye vereyim sana şuan 8. Sinifsin bende 8. Sınıf olduğumda dershane hoşlandığım bir kız vardı sürekli onu düşünüyordum aklıma geliyordu hayatımin aşkını buldum tamamdır diyordum en son ne oldu biliyor musun hiçbir şey kızı hatırlamıyorum bile ben o zaman iyi ki o kızla çıkmamışim çünkü o zaman aklım tam başımda değildi zamanımı derslerden çok kıza verirdim eğer sevgili olursan sende de öyle olur zamanını derslerine değil kıza verirsin o yüzden sana sevgili yapma demiyorum sevgili yapabilirsin ama kızla mesajlaşma mesajlaşmak isterse meşgul olduğunu söyle geçiştir yüzyüzeyken ilgi ver yeter mesajlasirsan iyi bir liseyi kazanamazsin bu kadar net söylüyorum eğer iyi bir liseyi kazanırsan bu sana mükemmel bir statü kazandıracak bir ortama girdiğinde ben de x lisesindeyim dersen ve x lisesi iyiyse insanlarda çok iyi bir ilk izlenim bırakırsin kendimden biliyorum o yüzden kıza fazla vakit ayirma köpek gibi çalış arada eğlenmek için kızla takıl sadece çünkü lisede daha güzelleri var emin olabilirsin ve üniversite de daha da güzelleri... Neyse gel gelelim arkadaşları yanında kıza yanaşmaya şimdi kullanacağın mantık aynısı x hoca sizin dersinize giriyor mu quiz olacakmış falan yazmıştım aynısını yapacaksın sadece bu soruyu hoşlandığın kıza yapmayacaksın nasıl yani şimdi sana püf noktasını söyleyeyim
Kızı ve arkadaşlarını gördün yanlarına gittin ve konuşmaya başlayacaksın ama kimle grubun en çirkin kızıyla en az ilgi çekeni ile varsa erkek ile sohbet edeceksin. Ne alaka diyebilirsin biraz sabret anlatıyorum. Kıza ve arkadaşlarına yaklaştım ve sorunu sordun sonra beğendiğin kızla asla ilgilenmeyeceksin mümkünse sırtını bile dönebilirsin. Soruyu sordun sonra cevabı aldın ve yine sordun quiz olacakmış haberiniz var mı? Kızlar burda bi telaslanir tedirgin olurlar diye tahmin ediyorum. Haberimiz yok vs derler sende hazır hissediyor musunuz diye sorarsın konuştuğun ilgi çekici olmayan kızlara senin kıza asla yüz verme. Sonra çekici olmayan kızlar cevap verdikten sonra senin kıza sor sen hazır hissediyor musun diye. Cevabı ne olursa olsun bunu kıza söyle " kafandaki peruk mu ama güzel gözüküyormus ". Bu cümle ne la diyebilirsin. Bu cümlede kızı hem övüp hem gömüyorsun. Kıza bunu söyledikten sonra ilgi çekici olmayan kızlarla konuşmaya devam et. Şimdi burda iş senin marifetinde bir süre gruptaki çekici olmayan kızlarla konus ve onları tanımaya çalış muhabbet et. Sonra kızlara " birbirinizi nerden tanıyorsunuz" diye sor. Buraya kadar güzel gittik şimdi asıl mevzuya geliyoruz. Kızlara soruyu sorduktan sonra diyorsun ki hoşlandığın kızı göstererek " arkadaşınızı uzak tuttum onunla birkaç dakika konuşmamin bir sakıncası var mı? " Deyip kızı yanlarından alıyorsun ve birliktesiniz sonra kızla sohbet et dersleri nasıl hedefi hayali ne ? Ne olmak ister gibi bu soruları sorduktan sonra cevabı aldın ve artık gitmem gerek bunu devam ettirmeliyiz diyorsun numaranı verir misin diyeceksin sonra bir aksilik olmazsa numarayı aldın ve artık flört edebilirsin
Bruh yemisim güzelliğini yanındaki elemanların birinden güzel diye utanmana gerek yok bence acil seneye muhtemelen görmezsin istemezsen zatenhocam yanlarındaki kızlar da güzel çirkin değil hiçbiiri ama dediklerini yaparım yapmasına ama çok korkuyorum yapar mıyım bilemem ama denemeye çalışırım iyi kızla konuşunca akımda kalıyo unutamıyorum kızı sanki söyleecek duruma geldim peki hocam eğer kızla ilişkim olursa derslerim etkilenir mi peki ona göre ders önceliğim lgs var zaten ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam çıkışta kıza söylesem peki ne olur pek bi uğraşmak istemiyorum red yersem fazla takmam zaten lgs var belki olur der belki olmaz belki arkadaş kalalım der siz ne dersiniz uygun bi fırsatta demeli miyim iyi akşamlar tekrardan ben ders çalışmaya gidiyorum.
yarın veya baska gün söylesem direkt çıkışta olmaz mıBruh yemisim güzelliğini yanındaki elemanların birinden güzel diye utanmana gerek yok bence acil seneye muhtemelen görmezsin istemezsen zaten
hocam siz ne dersinizArkadaşları varken yaklaşmak daha kolay ama şöyle bir tavsiye vereyim sana şuan 8. Sinifsin bende 8. Sınıf olduğumda dershane hoşlandığım bir kız vardı sürekli onu düşünüyordum aklıma geliyordu hayatımin aşkını buldum tamamdır diyordum en son ne oldu biliyor musun hiçbir şey kızı hatırlamıyorum bile ben o zaman iyi ki o kızla çıkmamışim çünkü o zaman aklım tam başımda değildi zamanımı derslerden çok kıza verirdim eğer sevgili olursan sende de öyle olur zamanını derslerine değil kıza verirsin o yüzden sana sevgili yapma demiyorum sevgili yapabilirsin ama kızla mesajlaşma mesajlaşmak isterse meşgul olduğunu söyle geçiştir yüzyüzeyken ilgi ver yeter mesajlasirsan iyi bir liseyi kazanamazsin bu kadar net söylüyorum eğer iyi bir liseyi kazanırsan bu sana mükemmel bir statü kazandıracak bir ortama girdiğinde ben de x lisesindeyim dersen ve x lisesi iyiyse insanlarda çok iyi bir ilk izlenim bırakırsin kendimden biliyorum o yüzden kıza fazla vakit ayirma köpek gibi çalış arada eğlenmek için kızla takıl sadece çünkü lisede daha güzelleri var emin olabilirsin ve üniversite de daha da güzelleri... Neyse gel gelelim arkadaşları yanında kıza yanaşmaya şimdi kullanacağın mantık aynısı x hoca sizin dersinize giriyor mu quiz olacakmış falan yazmıştım aynısını yapacaksın sadece bu soruyu hoşlandığın kıza yapmayacaksın nasıl yani şimdi sana püf noktasını söyleyeyim
Yanındaki kızlar güzel olsun senin amacın yanındakileri değil o yüzden dedim çekici olmayanlarla ilgilen ama yanındaki de çekiciyse ilgilenebilirsin hedef kızı umursamadıgini göstermek için kızla ilişkin olursa derslerin tabi ki etkilenir ne anlamda etkileneceği sana kalmış kıza fazla değer verirsen hem kızı kaybedersin hem de derslerinden mahrum olursun , korkmanin sebebi kendine güvenmemek falan değil başarısızlık korkusu. Ya redderseden korkuyorsun kızı kaybetmekten değil , reddedilirsim ve rezil olursun kafasindasin rezil olmak ölümcül bir duygu değil öncelikle ve deneye deneye tecrübe kazanacaksın benim sana burda söylediklerim çok önemli değil seni bu konularda asıl geliştirecek olan deneyimlerin seni yarına taşıyacak olan şeyler hatalarındir. Bu kızda başarısız oldun düşüneceksin nerde yanlış yaptım süreç neden böyle gitti sonra bu kızda yaptığın hataları diğerlerinde yapmayacaksin böyle böyle yıldız olacaksın git mutlaka dene dediklerimi rezil olsan bile bir şey olmaz seneye çoğunu göremeyeceksinhocam yanlarındaki kızlar da güzel çirkin değil hiçbiiri ama dediklerini yaparım yapmasına ama çok korkuyorum yapar mıyım bilemem ama denemeye çalışırım iyi kızla konuşunca akımda kalıyo unutamıyorum kızı sanki söyleecek duruma geldim peki hocam eğer kızla ilişkim olursa derslerim etkilenir mi peki ona göre ders önceliğim lgs var zaten ne dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kızı tanımıyorum ne diyeceğini sen bile bilemezsin deneyerek tecrübe etmelisin bu konuları bu bilgiler ve teknikler seni bir yere kadar götürür sonrası tamamen tecrübelerindir GİT VE DENE ASKERHocam çıkışta kıza söylesem peki ne olur pek bi uğraşmak istemiyorum red yersem fazla takmam zaten lgs var belki olur der belki olmaz belki arkadaş kalalım der siz ne dersiniz uygun bi fırsatta demeli miyim iyi akşamlar tekrardan ben ders çalışmaya gidiyorum.
hocam kötü bi liseye gitsem iyi bir üniye gidememlgs aşırı önemli bir sınav değil bence.
Böyle bir kural olduğunu sanmıyorum benim lgsde benden iyi alıp üstüne çıkacağım da olur altında olacağım da zaten devletlerde genelde klasik öğretmen verirler. Çok iyi bir liseye gidersen belki artısini görürsün.hocam kötü bi liseye gitsem iyi bir üniye gidemem
Biraz haklısın biraz haksızhocam kötü bi liseye gitsem iyi bir üniye gidemem
dil okumak istiyorum nitelikli bir yer tutturmak zorundayım erasmusla yurt dışına çıkmak gibi bi hayalim varBöyle bir kural olduğunu sanmıyorum benim lgsde benden iyi alıp üstüne çıkacağım da olur altında olacağım da zaten devletlerde genelde klasik öğretmen verirler. Çok iyi bir liseye gidersen belki artısini görürsün.