Sevdiğim kızın abisi var

Boşver kanka hiç o topa girme. Zaten lise hayatında tanıdığın kızdan hayır gelmez çoğunlukla.
Olmaz mı diyorsun be kanka, o kadar da ümitlendim yani kafam çok karışık şuan da, 2 hafta sonra yazılılar var. kız da hoşlanıyor bir şey diyemiyorum.

bir şey olmaz ztn abisi öğrenene kadar ayrılmış olursunuz

Erkek kardeşi ben olsam seni sakat bırakırım 95 kiloyum bana dokunamazsın zaten sonuçta ilerde ne olacağını kestirebildiğimizden dolayı onun abisine kalmış bir olay isterse izin verir isterse izin vermez eğer hoşlandığın kızda seviyorsa seni samimi olarak
Baya sertmişsin dostum korktum vallahi

lise aşkıyla evlenenlerin oranı da oldukça düşüktür ve bu %2'nin üzerine çıkmaz diyorlar doğru mu?

lise aşkıyla evlenenlerin oranı da oldukça düşüktür ve bu %2'nin üzerine çıkmaz diyorlar doğru mu?
Lise aşkları genellikle aldatmayla bitiyor hocam. Şanslarını çok zorlayan çiftler aynı üniye falan gidiyorlar da öyle evleniyorlar. O da çok nadir.

Hocam kız hakkında bir şey söyleyemem bana uymaz ama aramız da herhangi bir şey yok ben gidip instasını istedim zaten.

Son düzenleme:
Hocam kız hakkında bir şey söyleyemem bana uymaz ama yani takipçi sayısı düşük falan ne bilim ama tiktok ve snap kullanıyor (ben kullanmıyorum) aramız da herhangi bir ilişki söz konusu değil ben gidip instasını istedim zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuşmaya devam etmeli miyim zararı olur mu?

Lisedeyim, bi kızla tanıştım aynı semtteyiz karşılıklı hoşlantımız var. kızın kendinden 1 yaş büyük erkek kardeşi var bu konuyu kızla konuştum, kız da ''o sakın öğrenmesin sıkıntı zaten'' dedi işte aileme söyler ama tahmin edemiyorum falan dedi. Ben dedim ki belki tanırım fotosu falan var mı dedim, yok dedi. neyse işte sonra dedim semtte buluşmayalım çok göze batar gizli kalalım dedim. kızın erkek kardeşinin de hesabını bir arkadaşım takip ediyor ama çocukla da çok muhabbetimiz yok çocukluk arkadaşım kendisi. Kız dedi ki benden öğrenirse ben çevirmeye çalışırım bi şekilde dedi işte, ben de dedim çarşıda falan arkadaşları görse seni tanıyorlar mı işte söylerler mi dedim. evet söylerler dedi yani aynı okuldayız yine bir şekilde yürütürüz ama sizce ne yapabilirim? kardeşiyle aramda 1 yaş var.
Ne olacak boşver abisini döv

abisiyle samimi olmaya çalış, güven ver AMA BUNLARI KENDİN OLARAK VE İSTEYEREK YAP emin ol çok sıcak bi'ortam olur

Boşver kanka hiç o topa girme. Zaten lise hayatında tanıdığın kızdan hayır gelmez çoğunlukla.
Kesinlikle, bende bir kızı sevdim, haziranda açıldım ona, şuan ilgi duymuyorum artık ona, çok muhabbetimiz olmuyor nadir konuşuyoruz ama dediği gibi, liseden sevgili yapılmaz, yapılsa bile uzun sürmez.

Gizli haliyle gittiği kadar gitsin diyorum kötü mü olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,414
Üyeler
185,885
Son üye
memoxlox
Geri