Yardım SEVGİLİME HEDİYE ALACAĞIM

Bu sürecin en az 2 senesi var hacı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fit 4 üzerindeyim şuan da sebebi ise dikdörtgen ekran istediği için ama bu saatlerde güzel biliyorum
Xİaomi watch 4s ?

Ben Watch 6 Classic kullanıyorum. Watch GT2 de kullandım. Watch 6'da. Şunu söyleyebilirim, Huawei'in saatlerinde, Xiaomi'de (en son yoktu sonrasını bilmiyorum) WearOS bulunmuyor. Sırf saate bakıp, iki üç bildirim göreyim, elim doluyken saatten konuşayım derseniz Huawei, Xiaomi yeterlidir. İstediğiniz yere bakın o saatlere akıllı bileklik diye dalga geçiliyor. Huawei'in GT5 serisinde mesajlara yazı yazabilme yeni geldi. Benim saatimi neredeyse 2 güne bir şarj ediyorum. Geceleri uyku moduna alıyorum gündüzleri Allways On Display açık. Watch FE alırsan uyandıktan sonra şarjı bitebilir bataryası baya düşük. Günü kurtarır ama. Bol özellik - Watch FE, Uzun şarj ömrü - Huawei, Xiaomi.

Ben Watch 6 Classic kullanıyorum. Watch GT2 de kullandım. Watch 6'da. Şunu söyleyebilirim, Huawei'in saatlerinde, Xiaomi'de (en son yoktu sonrasını bilmiyorum) WearOS bulunmuyor. Sırf saate bakıp, iki üç bildirim göreyim, elim doluyken saatten konuşayım derseniz Huawei, Xiaomi yeterlidir. İstediğiniz yere bakın o saatlere akıllı bileklik diye dalga geçiliyor. Huawei'in GT5 serisinde mesajlara yazı yazabilme yeni geldi. Benim saatimi neredeyse 2 güne bir şarj ediyorum. Geceleri uyku moduna alıyorum gündüzleri Allways On Display açık. Watch FE alırsan uyandıktan sonra şarjı bitebilir bataryası baya düşük. Günü kurtarır ama. Bol özellik - Watch FE, Uzun şarj ömrü - Huawei, Xiaomi.
hocam şimdi sen watch 6 yı mı övdün yoksa watch fe mi övdün :D

hocam şimdi sen watch 6 yı mı övdün yoksa watch fe mi övdün :D
Direkt olarak Galaxy Watch'u övdüm. Saat heves işi. İlk 1 ay sürerse yine iyi. Bir bakıyorsun aksesuar olmuş. Ben tipini çok beğendiğim, Samsung kullandığım için bu saati aldım. Saatten YouTube'a, WhatsApp'a girmeyeceksen gerek yok :kekw:

Yav ne anlattın be birader.Ileride ki sevgiline Allah sabır versin.Tabii ki de sevdiğin insana bir şeyler alınmali.Bunu zarar olarak görüyorsan sevme zaten.

Sizin bu kadar basit ve sığ düşünmenizi anlayabiliyorum. 😂 Ama sanırım yazdıklarımı tam olarak irdeleyemediniz ve hayatta pek bir şey tecrübe edemediniz diye tahmin ediyorum. Biraz daha açarak yazayım madem. Ben sevdiğinize bir şey almayın demiyorum. İşlerin resmiyete binmediği durumlardaki kişilere pahalı hediyeler almamalısınız diyorum. Pahalı hediyeler geçici mutluluklar getirir. Zamanla getirdiği mutluluk biter ve sevdiğinizi mutlu hissettirebilmek için yeni hediyeler almak mecburiyetinde hissedersiniz. Çünkü siz bu hediyeyi alınca kız kişisi boynunuza sarılır, teşekkür eder, onun mutluluğu ile siz de mutlu olursunuz. İleride yine bir şeye ihtiyaç duyduğunda sizin ona onu almanız gerekiyor gibi bir düşünceye sahip olursunuz. Çünkü siz sevgilisi olarak önemsediğiniz bu kişinin bir ihtiyacını giderdiğinizde hem kendinizi hem de o kişiyi mutlu etmişsinizdir. Hediye = Mutluluğa dönmeye başlamıştır. Ama kaçırdığınız nokta bu durumların çok fazla ve rahat bir şekilde manipüle edilebiliyor olmasıdır.

Yani kızlar arasında klasik bir numaralardan biridir. Bilerek veya bilmeyerek erkek arkadaşının yanında şunu almak istiyorum ama alamıyorum. Param yok denilir. Kız kenara çekilir ve kızın meselesi artık erkek arkadaşının meselesidir. Erkek kişisi minik küçük prensesini mutlu etmek için erkek arkadaşı olarak o ürün her neyse onu almak mecburiyetinde hisseder. Siz belki zar zor kenara attığınız para ile çulsuz kalmak pahasına kız arkadaşınıza o hediyeyi alırsınız. Genellikle hediyeyi verdiğinizde kız " Ayy sana inanmıyorum. Bana mı aldın? Çok teşekkür ederim. Çok mahcup ettin beni" vb. diyerek yukarıda bahsettiğim senaryoya ve devamına girilir. Yani tarih tekerrürden ibarettir diye bir laf duymuşsunuzdur. İşte buradaki en büyük olasılıklı tekerrür budur.

O yüzden ileride sevdiğinizle ciddi bir ilişki yoluna doğru ilerlerseniz, saat veya başka ihtiyacınız olmayan bir hediye yerine birlikte yapacağınız aktiviteler (yurtdışı gezileri, peribacaları, kapadokya, pamukkale travertenleri gibi yerlerde birlikte çekilecek fotoğraflar.), çocuklarınıza veya torunlarınıza anlatacağınız anılar, şu an alıp bir kaç ay kullanıldıktan sonra eskiyecek bir hediyeden daha anlamlı ve akıllıca olacaktır. Kısa süre sonra unutulacak bir hediye almak yerine bütçenizle anı biriktirin.

Allah'tan konu sahibi arkadaşımız ne demek istediğimi anlamış da size açıklamaya çalıştığım gibi uğraştırmadı. 😂

Son olarak anlaşılan ne olursa olsun arkadaşımız zaten bu hediyeyi alacak belli oldu. 😅 Benim bu kadar yazma amacım konuya girip bakacak 1000 kişiden en az bir kaç kişiye "ulan adam doğru söylüyor olabilir mi acaba? "diye farkındalık oluşturmaktı. Umarım sevgiliniz alacağınız alacağınız hediyeyi beğenir. Birlikte mutlu mesut seneler harcarsınız. 😊

Bonus:

samsung knk telefonu ileride apple geçmeyi düşünüyor işe girince fakat şuanlık android
Tamamdır apple telefonlarda klavye desteklemiyor. Apple saatler klavye ve sesli yazmaya iphone'a destekli. Fakat android ise Fit 4 saatte klavyeyi kullanabilir. Fakat sesli yazamaz. Sesli yazma desteği Türkiye'de yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri