Neler Yeni

sharkoon psu takırtı sesi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam yarın garantiye yollıcam bakalım yenisini mi yollıcaklar yoksa para iadesi mi
Bu sorun için garantiye alacaklarını zannetmiyorum Coil Whine bir sorun sayılmaz deyip geri verirler. Ses Coil Whine sesi de değil ama öyle diyecekler diye tahmin ediyorum

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Bu sorun için garantiye alacaklarını zannetmiyorum Coil Whine bir sorun sayılmaz deyip geri verirler. Ses Coil Whine sesi de değil ama öyle diyecekler diye tahmin ediyorum
hocam anlamadım birisi çöp psu yanar diyo bu tıkırtı sesi yüzünden sıkıntı çıkar mı onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben psuda bu ses yüzünden yolluyorum coil whine umrumda değil

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam anlamadım birisi çöp psu yanar diyo bu tıkırtı sesi yüzünden sıkıntı çıkar mı onu anlamadım
Tıkırtı sesi bir sorun çıkarmaz. Ama PSU tıkırtı sesi çıkarsa da çıkarmasa da iç yapı olarak kötü bu yüzden insanlar çöp falan diyor bunu tıkırtı ile alakası yok.

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Tıkırtı sesi bir sorun çıkarmaz. Ama PSU tıkırtı sesi çıkarsa da çıkarmasa da iç yapı olarak kötü bu yüzden insanlar çöp falan diyor bunu tıkırtı ile alakası yok.
neyse hocam zaten bana çok yakın teknik servis gider sorarım elden teslim ederim

hocam cidden kafam karıştı 1 ay önce anakartım bozuldu şükür o tamir oldu şimdide psuda bu sorun çıktı

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
neyse hocam zaten bana çok yakın teknik servis gider sorarım elden teslim ederim

hocam cidden kafam karıştı 1 ay önce anakartım bozuldu şükür o tamir oldu şimdide psuda bu sorun çıktı
PSU yu servise gönderdiğin zaman sana daha iyi bir PSU vermeyecekler. Bu da aynı zamanda parçalarının zarar göre riskinin değişmeyeceği anlamında gelir. Bence sesi ve servise götürmeyi düşünmek yerine bu PSU yu nasıl satıp daha iyisini alabileceğinizi düşünün

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
PSU yu servise gönderdiğin zaman sana daha iyi bir PSU vermeyecekler. Bu da aynı zamanda parçalarının zarar göre riskinin değişmeyeceği anlamında gelir. Bence sesi ve servise götürmeyi düşünmek yerine bu PSU yu nasıl satıp daha iyisini alabileceğinizi düşünün
hocam almak isterim ama şuan param yok ve zaten en az 600-700 tl güzel bir psu bunla 1 yıl geçinsem iyidir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,231
İsim
.
arkadaşlar psudan geliyo ses ara sıra geliyo sonra geçiyo 2 yıldır kullanıyorum psuyu bi sıkıntı yoktu
Yerinde olsam pc yi açmam anlık bir patlama sonucu tüm pc yanabilir
Zaten sıkıntılı psu ses falan da geliyor uğraşmaya değmez
Paran psu almaya yetene kadar acma bence pc yi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yerinde olsam PC yi açmam anlık bir patlama sonucu tüm PC yanabilir
Zaten sıkıntılı psu ses falan da geliyor uğraşmaya değmez
Paran psu almaya yetene kadar acma bence PC yi
Abartmaya gerek yok fanında bir problem olmuştur PC yi açmamak için bir sebep değil

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
hocam zaten her zaman olmuyoki olduğu zaman pcyi kapatıp açıyorum bi daha o gün o ses gelmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

vamlagk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray
Ama dalgasına diyorum belki fanı takılmış veya kasanın bölümü dar gelmiştir ama dediğim gibi bozuladabilir çünkü normal bir ses değil.
hocam psuyu 1.5 yıldır kullanıyorum hazır sistem almıştım 1-2 hafta önce başladı anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom