Shein dolandırıcılığı

TalisMann

80+
Reaksiyon skoru
44
Shein den ürün almaya çalıştım sonra ödeme yerinde kartımı girdim alma tuşuna bastım ödeme ile ilgili sıkıntı oldu kabul etmedi sonra ürün bekleyişe geçti yani parayı çekmesine rağmen ürün için ödeme tamamlanmadi kaldı öyle ben geri iptal ettim bunu sonra geri gelir dedim para tekrar aldım bu sefer oldu ama benden çektiği 330tl 1 hafta olmasına rağmen hala iade etmedi shein'e yazdım.Görseldeki mesajı yazdı ürün için ödeme alınmadı bu yüzden geri ödeme yapılmayacak tarzı bir şey ben ne yapacağım şimdi sinirden kafayı yiyeceğim şuan.

Ekler

• Screenshot_20251004_174716_SHEIN.webp
    Screenshot_20251004_174716_SHEIN.webp
    65.1 KB · Hit: 46
  • Screenshot_20251003_171039_Papara.webp
    Screenshot_20251003_171039_Papara.webp
    12.1 KB · Hit: 43
Shein den ürün almaya çalıştım sonra ödeme yerinde kartımı girdim alma tuşuna bastım ödeme ile ilgili sıkıntı oldu kabul etmedi sonra ürün bekleyişe geçti yani parayı çekmesine rağmen ürün için ödeme tamamlanmadi kaldı öyle ben geri iptal ettim bunu sonra geri gelir dedim para tekrar aldım bu sefer oldu ama benden çektiği 330tl 1 hafta olmasına rağmen hala iade etmedi shein'e yazdım.Görseldeki mesajı yazdı ürün için ödeme alınmadı bu yüzden geri ödeme yapılmayacak tarzı bir şey ben ne yapacağım şimdi sinirden kafayı yiyeceğim şuan.
shein bana gram güven vermiyor kimisi alışveriş yapıyor ama bilmiyorum

shein bana gram güven vermiyor kimisi alışveriş yapıyor ama bilmiyorum
7 yada 8 siparişim vardı hepsi elime sorunsuz ulaştı bir sıkıntısını görmedim bazı ürünler trye gelemiyor ondan iptal yemiş olabilir

Hayır sorun benden parayı çekip siparişi onaylamaması tr ye gelmesi ile ilgili değil

Geri