telefon ne birde accubattery tarzı programla test etme şansın var mı kaç watt gözüküyor diyeKablo geldi. Kaliteli ve yumuşak. Yumuşak olması güzel. Daha önce ugreen almıştım o kablo sertti, bu aldığım essager daha kullanışlı gibi.
Alıntıyı görüntüle
Maalesef çok haklısınız. Bende alıyorum böyle yerlerden, hep aklımda kalıyorlar ama öyle bi hale soktular ki bizi herkes kendini önceye koyuyor normal olarak. Devlet devletliğini yapsa keşke.Shein ve temu dan alışveriş yapmayın bu kadar ucuzluğun arkasında zorla çalıştırılan Uygur Türklerinin acı ve gözyaşları var,biraz araştırırsanız acı gerçeği öğrenebilirsiniz.
Gündüz bakayımtelefon ne birde accubattery tarzı programla test etme şansın var mı kaç watt gözüküyor diye
Kamera linki gelir mihocam evdeki her odaya kamera kablo keycaps kulaklık mousepad derken önüme her gelen şeyi dolduruyom para harcayacak yer arıyordum zatenay sonu kredi kartıda benden para almak için yer arayacak tabi
![]()
hayırdır hocam bungalovun mu varmini kamera alsam mantıklı mı gümrükten geçer mi
Skatezlerin üzerinde plastik var çok ince tırnağınla cikarcanskatez ucuz ama bence çok kötü daha takmadan bana çok pürüzlü geldi
hocam girin çoğu bataryalı olduğu için iptal oluyor farklı mağazalarda deneyin bazılarında kabul oluyor linki bulamam hepsi ayrı maillerde hocamKamera linki gelir mi
öyle kamera değil dışı plastik renkli küçük kameralardan bahsediyorum sd mikro hafıza kartı takıyoruz ya ondan linkini atimhayırdır hocam bungalovun mu var![]()