Shein indirimli ürünler

Ürünü alırken vergili fiyatını ödüyorsun ve ekranda vergisi yazıyor. Gümrükten geçenler de var, hatta alıp kullananlar. Bütün sayfaları okuduğumda yazılanlar bunlar.

Arkadaşlar kargoda sıkıntı oluyor mu? Geçiyor mu yani gümrükten?

Vergi ödeme ekranında mı?

Bir de Shein için rehber varsa atar mısınız ya da özet geçebilecek biri var mı?
Kargoda sıkıntı olmuyor, geçiyor su zamana kadar gumrukte kalan birisi yazmadi ,evet vergi odeme ekraninda sonradan ödemiyorsun, sheini temu gibi dusun yine yurt disindan geliyor ilk hesaplara %70 indirim uyguluyor yeni hesap aca aca siparis veriyorsun her tc icin 5 siparis hakkin bulunuyor puan sistemi var bu sistemdende 50 tl lik bir indirim geliyor nasil alinacagini konusa yazildi ozet bu sekilde

Arkadaşlar Çin'in güneyinde tayfun varmış, kargonuzun gecikme nedeni o olabilir.

Valla hocam kargonun gelişinde dert yokta gümrükten geçmiyor bir türlü yoksa 2 günde Çin'den geldi 5 gün boyunca gümrükten çıkamadı

Kargoda sıkıntı olmuyor, geçiyor su zamana kadar gumrukte kalan birisi yazmadi ,evet vergi odeme ekraninda sonradan ödemiyorsun, sheini temu gibi dusun yine yurt disindan geliyor ilk hesaplara %70 indirim uyguluyor yeni hesap aca aca siparis veriyorsun her tc icin 5 siparis hakkin bulunuyor puan sistemi var bu sistemdende 50 tl lik bir indirim geliyor nasil alinacagini konusa yazildi ozet bu sekilde
Bir telefon ile kaç hesap açıyorsunuz en fazla?

Hocam, bundan alacağımda imzadaki SSD için uygun mudur ? Nasıl anlıyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, hiç olmamasından iyi midir, yoksa alınır mı?
hiç olmamasından iyi değildir hocam bende aldım alın sizde eğer ısınan ssd var ise.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
IMG_7021.webp
IMG_6800.webp

bu tarz bi ürün almayı düşünüyorum gamıng laptopda sorun çıkarmı sizce

Arayıp bulmak lazım gibi. Fiyatlar pahalı geldi normal halleriyle.

ben 2 3ten fazla acamiyorum. verification sms geliyor ama kodu girince kabul etmiyor.
Telefon doğrulama ile işin yok ki. Bilgisayardan aç hesabı. Telefon numara kısmında Atla seçeneğine tıkla. Telefonu sadece adres kısmında girmen lazım.

Telefon doğrulama ile işin yok ki. Bilgisayardan aç hesabı. Telefon numara kısmında Atla seçeneğine tıkla. Telefonu sadece adres kısmında girmen lazım.
telefon dogrulama bana her turlu geliyor. yoksa hesap acmama musade etmiyor. hatta telefon dogrulama yaptiktan sonra ikinci kez telefon numarasi geliyor, onu atlayabiliyorum.

Geri