Shein indirimli ürünler

40 tan fazla hesap aynı ip ile hiçbir sıkıntı yok

araya birkaç gün girdikten sonra düzeliyor en son açtığım hesapta kupon boşa gitmesin diye 50 dk alacak birşeyler aradım şaka gibi en son evdeki 15. kabloyu sipariş edip shein defterini kapattım ben :D 2 ayda tüm portföyümü yedi namıssız :peeposad:
Sıkıntı yok babamın telden devam ediyorum. 8 hesap birden yapınca sıkıntı oldu sanırım :D. 11.11 ve kara cuma geçsin bir sonraki ay 50 kadar sipariş oradan veririm. her şey bedavaya geliyor.

Hocam her gün giriş yaptığımda 1-2-1 şeklinde veriyor ama girişi yapmadan önce +60 veya +90 yazıyor. Farklı telefon veya ipden denesem çözülür mü?
direk numara kotası gibi bir şey var bende hata verince 2 gün mola sonra yapınca açıyor olmadı çok çok ailedekiler duruyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı yok babamın telden devam ediyorum. 8 hesap birden yapınca sıkıntı oldu sanırım :D. 11.11 ve kara cuma geçsin bir sonraki ay 50 kadar sipariş oradan veririm. her şey bedavaya geliyor.
bedava dedin iştahımı kabartın şimdiiden ben tekrar açmaya başlayayım :D

bu indirimler ne tam olarak bedavayamı geliyor bilen biri basitçe anlatabilir mi

yeni hesaplara çok büyükindirim geliyor ve eposta doğrulayıncada jeton veriyor ve çok ucuza geliyor çoğu şey 30tl adaptör vs
ekstradan maliyet çıkıyor mu? yurtdışınadn geliyor sanırsam ne bilim vergi falan gibi. başka bilmem gereken ne var dostum müsaitsen basitçe anlatır mısın aman aman anlamıyorum yurtdışı işlemlerinden. hele sheini ilk defa duydum

1 tane hesabımla alışveriş yaptım. Şimdi yeni bir e-mail ile üyelik açtığımda yine aynı telefon numarasını kullanarak doğrulama yapabiliyor muyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri