Stok yokİlk mesaj ilk linkte var
Stok yokİlk mesaj ilk linkte var
Telefondan bende siteye giremiyorum, mobilden uygulanayı indir yeni hesap aç indirim veriyo olay buArkadaşlar özetliyebilecek var mı? Siteye giremiyorum
naptın aga ben de uzun zamandır vintage foto için kamera arıyorum aldın mıo bunuAl sata gider.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://tr.shein.com/1080P-High-Def...27_44328749&mallCode=1&shouldNoSendMallCode=0 bu ne kadara geliyor mobilden bakar mısınız bi de kameradan anlayan biri iş görür mü manitle falan foto çekmelik retro tarzı. Kamera +128gb olan versiyonuna bakın.
oluraga bunlar aula f75 e olur mu
naptın aga ben de uzun zamandır vintage foto için kamera arıyorum aldın mıo bunu
Kameralar alınmıyor hocam elektronik çoğu ürün alınmıyoraga bunlar aula f75 e olur mu
naptın aga ben de uzun zamandır vintage foto için kamera arıyorum aldın mıo bunu
720 tl oldu retro bir kamera ödeme kısmına kadar geldi ben siteden hiç alışveriş yapmadım ama alınmıyor mu şimdiKameralar alınmıyor hocam elektronik çoğu ürün alınmıyor
Kart girebiliyorsan alınır720 tl oldu retro bir kamera ödeme kısmına kadar geldi ben siteden hiç alışveriş yapmadım ama alınmıyor mu şimdi
720 tl oldu retro bir kamera ödeme kısmına kadar geldi ben siteden hiç alışveriş yapmadım ama alınmıyor mu şimdi
arkadaşın dediği gibi kart girme yerine giriyorsa alabilirsin, o fiyat yazan yere geldikten sonra sipariş vere tıkladığında hata veriyo, vermiyorsa alabilirsinKart girebiliyorsan alınır
Hata verdi bilmiyordum teşejkürlerarkadaşın dediği gibi kart girme yerine giriyorsa alabilirsin, o fiyat yazan yere geldikten sonra sipariş vere tıkladığında hata veriyo, vermiyorsa alabilirsin
aga bunlar aula f75 e olur mu