Gilbert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
başka kamera bak o kargo ile gelmiyor trye demek ki.30 euroyu geçmiyor niye böyle yapıyor
başka kamera bak o kargo ile gelmiyor trye demek ki.30 euroyu geçmiyor niye böyle yapıyor
Elektronik ne denediysem aynı hatayı veriyor kıyafet denedim kart girme kısmına atıyor sorun olmuyor ama kamera müzik çalar ne denediysem aynı hatayı veriyorbaşka kamera bak o kargo ile gelmiyor trye demek ki.
Valla ben keycaps dışında sadece saat aldım 1 tane saatleredede aynı hatayı veriyordu şansıma buldum 1 tane.Elektronik ne denediysem aynı hatayı veriyor kıyafet denedim kart girme kısmına atıyor sorun olmuyor ama kamera müzik çalar ne denediysem aynı hatayı veriyor
Kulaklık ve kol sorunsuz aldım hocam üründen ürüne değişiyor.Elektronik ne denediysem aynı hatayı veriyor kıyafet denedim kart girme kısmına atıyor sorun olmuyor ama kamera müzik çalar ne denediysem aynı hatayı veriyor
dm gelsene bi hocamKulaklık ve kol sorunsuz aldım hocam üründen ürüne değişiyor.
Bak doğruyu söyle robot musun?robotmuyum acaba niye geçemiyom bu captchayi
şüpheleniyorum sanırım ampule basıcamBak doğruyu söyle robot musun?
Aman hocam ampule basma da...şüpheleniyorum sanırım ampule basıcam![]()
hala yapamıyorum almayacağım ama fotoğrafını bile göremiyorumAman hocam ampule basma da...
çok basit aslında hiç sıkıntı yaşamadım.hala yapamıyorum almayacağım ama fotoğrafını bile göremiyorum![]()