❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

1754986337385.webp
gümrükten sözde geçen ürün, 20-21 gün sonra böyle oldu, burdan sonra ne oluyor var mı bilen?

Ya resmen şaka gibi 23ünde gümrükten geçenler ürünlerini teslim aldı, belki de en erken gümrükten geçen benim ürünüm ama asla alamadım, üstüne şurada bir kaç kişi bunları yaşıyoruz. vay ben sizin..........

Bir önceki mesajdaki arkadaş durumu yazmış bencede bunlar kargo ücreti ve/veya gümrük vergisi ödememek için imhaya bıraktı.
genelde müşavir tutun diye mesaj geliyor ama ne yaparlar bilemiyorum.
Alıntıyı görüntülegümrükten sözde geçen ürün, 20-21 gün sonra böyle oldu, burdan sonra ne oluyor var mı bilen?
Arkadaşlar çin'de yaşayan tanıdığım var direkt ona sordurttum. Benimde arkadaşımın kargosu kaldı çünkü, yunexpres tanıdığıma "güya" yönetmeliğe uymayan ürün olduğu için sadece imhaya bırakabileceklerini söylemiş. Halbuki yalan yani daha öncede aynı tip ürün almıştı şimdi mi imhaya gitmesi gereken ürün oldu. 2 aydır antrepoda muhtemelen devlet onun içinde ücret istedi bunlarda bıraktılar. Mümkün değil bu saatten sonra müşavir de tutsanız gelmesi. Diğerleri gibi element uydurmuyorum harbiden gelmeyecek yani.

Ya resmen şaka gibi 23ünde gümrükten geçenler ürünlerini teslim aldı, belki de en erken gümrükten geçen benim ürünüm ama asla alamadım, üstüne şurada bir kaç kişi bunları yaşıyoruz. vay ben sizin..........
Evet bi kısmı geçti bi kısmı geçti gibi gözüktü ama evraklarını mı ne tamamlamadıkları için hakkın rahmetine kavuşacak. Son çare ürünü nerden aldıysan iletişime geç mağdur olduğunu anlat.

1754992674220.webp
geçmiş olsun beyler yunexpress iyi düdükledi, rastgele kargoları geçirdi, kalanını umursamadı, gümrükten geçti felan filan yalan belli ki. kendinize cici bakın. Şansımız yok, insanda biraz şans olsa, diğer arkadaşlara geldiği gibi bize de gelirdi.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntülegeçmiş olsun beyler yunexpress iyi düdükledi, rastgele kargoları geçirdi, kalanını umursamadı, gümrükten geçti felan filan yalan belli ki. kendinize cici bakın. Şansımız yok, insanda biraz şans olsa, diğer arkadaşlara geldiği bize de gelirdi.
Geçmiş olsun , ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum bakalım bu sefer hangi kobilerden şikayet gelmiş. 🤣

Aynen kaç haftadır bekleyin bekleyin diyen JoyToy da durumu anlatınca "hmm tamam aynı figürleri yeniden göndereceğiz" dedi az önce.

Aynen kaç haftadır bekleyin bekleyin diyen JoyToy da durumu anlatınca "hmm tamam aynı figürleri yeniden göndereceğiz" dedi az önce
Diyecek söz bulamıyorum, iade verdiler hiç yoktan ne diyim. Yok sırayla alınıyor paketler zart zurt size de gelcek felan bak geliyor şuan, uçağın kalkıyor mellihh. Bunu da gördük.

Geri