❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Birader ne anlatıyon ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarın bitiyor hocam yarın iade yapmaları gerekiyor
Hacı senle bir derdkim yok sen dahil olma konuya

Herkese verilecek hocam

Dostum benimde ürünüm gelmedi senin dediğin konu benide kapsıyor boşuna milleti germe şurada
Sen meseleyi anlamadın herhalde konunun senle bir alakası yok boş beleş uzun bir mesaj attı, ben cevap vermedim cevabı kendi aldı, ben de kendisine soruyorum, konunun seninle ne alakası var. Tekrar diyorum konuya dahil olma.

Uygunsuz Dil
GELDİ Mİ LAN KULAKLIĞIN :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

.
Aha geldi kuyruğuna bastığım. Çok mu hoşuna gitti insanların mağdur olması zibidi. Konuyla ilişiği yok boş boş dolanıyo forumda. Arada bi uğra gene gelişmeleri takip et keyiflenirsin ama bi dahaki gelişinde sana kemiğini vermeyecem ona göre gel

Herkese verilecek hocam

Dostum benimde ürünüm gelmedi senin dediğin konu benide kapsıyor boşuna milleti germe şurada
Ya bu man kafa bi kendi akıllı zannediyo. Shenzhen mevzusunu bilmiyodu nasıl ülkeye sokacaksınız bunu akıllılar diye cevap yazmış. Zannediyoki biz gümrük mevzusunu bilmiyoduk ilk defa alışveriş yapıyoz ondan patladı. Yunexpress olaylarından da haberi kendi kendine ben demiştim diye dolanıyo annesinin oğlu. Garibim taktir görmeyince böyle şeylerden taktir bekliyo

Aha geldi kuyruğuna bastığım. Çok mu hoşuna gitti insanların mağdur olması zibidi. Konuyla ilişiği yok boş boş dolanıyo forumda. Arada bi uğra gene gelişmeleri takip et keyiflenirsin ama bi dahaki gelişinde sana kemiğini vermeyecem ona göre gel

Ya bu man kafa bi kendi akıllı zannediyo. Shenzhen mevzusunu bilmiyodu nasıl ülkeye sokacaksınız bunu akıllılar diye cevap yazmış. Zannediyoki biz gümrük mevzusunu bilmiyoduk ilk defa alışveriş yapıyoz ondan patladı. Yunexpress olaylarından da haberi kendi kendine ben demiştim diye dolanıyo annesinin oğlu. Garibim taktir görmeyince böyle şeylerden taktir bekliyo
ağlama yavrum gelir gelir elbet merak etme

Hadi beyler darlamaya başlayalım bugün 7ci gün bakalım bir gelişme yaşanmış mi

Haydaaaaaa

Ekler

• Screenshot_20250812-074323_17TRACK.webp
    Screenshot_20250812-074323_17TRACK.webp
    33.9 KB · Hit: 47
Yunexpress yine bir güncelleme girdi. Bu da sahte bir güncelleme mi? Gümrük gözetiminde diyor

Cocukmu eglendiriyoruz zaten gözetime alınmıştı niye bir daha alındı ? Bide bu olayların hep shenzenin verdiği tarihin son gününde gerçekleşmesi bir garibime gidiyor artık

Cocukmu eglendiriyoruz zaten gözetime alınmıştı niye bir daha alındı ? Bide bu olayların hep shenzenin verdiği tarihin son gününde gerçekleşmesi bir garibime gidiyor artık
Aldığınız yerle ilgisi yok ya. Ben de alakasız bir alışveriş yüzünden burada sizinle beraberim örneğin, adamların tarih falan verdiği yok benim de dün gözetime alınmış. Bekleyeceğiz ne yapalım. Aldığım yere yazdım "böyle böyle bişi var ne iş" diye bakalım, bekleyeceğiz işte.

En azından suçun sürat kargoda olmadığını öğrenmiş olduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,498
Üyeler
183,439
Son üye
zfrbbcn
Geri