❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Vallahi bilmiyorum hocam ya ew300 gelse çok güzel olurdu ama blue 3.2kya değer mi hocam ? Onu sorayim sadece başka öneriniz varmıdır trde
Ew300ü şimdi sen 2k ya aldın ew300 redden de bluedan da daha üst segment kulaklık. Ew300 alamadıktan sonra ne alırsan al insanın içi buruk kalır. Shenzhen fiyatlarıyla kıyaslayınca tr deki hiç bi iem alınmaz

Ew300ü şimdi sen 2k ya aldın ew300 redden de bluedan da daha üst segment kulaklık. Ew300 alamadıktan sonra ne alırsan al insanın içi buruk kalır. Shenzhen fiyatlarıyla kıyaslayınca tr deki hiç bi iem alınmaz
Aynen öyle hocam ama yapacakta bir şey yok. Mecbur bir tane kulaklık alcam

Aynen öyle hocam ama yapacakta bir şey yok. Mecbur bir tane kulaklık alcam
Truthear zeroların rakibi ew200 o da sanırsam amazonda 2800dü en son. Ew 200 zerolara göre daha geniş ses sahnesi ve daha iyi ses çözünürlüğü veriyo. Malzeme kalitesi ve konfor bakımından da ew200 daha iyi ama ew200 herkese hitap etmiyo biraz tıslamalı geliyo tizler. Zero blue daha geniş müzik yelpazesi sunuyo. Ya da wraithten 7hz sonusda bakabilirsin. Bu ikisine göre biraz daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama umarım ew300 gelir çünkü hepsinden çok daha iyi

Truthear zeroların rakibi ew200 o da sanırsam amazonda 2800dü en son. Ew 200 zerolara göre daha geniş ses sahnesi ve daha iyi ses çözünürlüğü veriyo. Malzeme kalitesi ve konfor bakımından da ew200 daha iyi ama ew200 herkese hitap etmiyo biraz tıslamalı geliyo tizler. Zero blue daha geniş müzik yelpazesi sunuyo. Ya da wraithten 7hz sonusda bakabilirsin. Bu ikisine göre biraz daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama umarım ew300 gelir çünkü hepsinden çok daha iyi
Sonusu bende görmüştümde wraithde stoğu yoktu. Olmadı wraithe mail atar sonusu beklerim. Ew300 hariç aralarında en iyisi o gibi galiba çünkü

Kargo ile ilgili gelişme var mı? Bu hafta da bitti sayılır.
Yok be hocam ne gelişmesi. Bu kargoyu beklerken gelen sürpriz kargo ne zaman yola çıktı acaba diye merak ettim baktım anasını satayım 25 temmuzda çinden yola çıkmış 6 ağustosta elime ulaşmış. Biz de 23 temmuzda gümrükten salınan pakedi sürat kargo alsın diye bekliyoruz. Şansımı s.....

Ekler

• IMG-20250808-WA0010.webp
    IMG-20250808-WA0010.webp
    102.3 KB · Hit: 34
Yok be hocam ne gelişmesi. Bu kargoyu beklerken gelen sürpriz kargo ne zaman yola çıktı acaba diye merak ettim baktım anasını satayım 25 temmuzda çinden yola çıkmış 6 ağustosta elime ulaşmış. Biz de 23 temmuzda gümrükten salınan pakedi sürat kargo alsın diye bekliyoruz. Şansımı s.....
shein indirimlerinden keycaps sipariş ettim muhtemelen bu kulaklıktan daha önce gelicek halbuki daha dün sipariş etmiştim :ROFLMAO:

Bu hafta son kez toplu darlayalım shenzheni. Diğer konuda millet sürekli epomakerı darladı da yunexpress sorunu çözüldü. Biz daha organize olamadık
Hocam valla biz az kişiyiz ordaki klavyeyi alan çok kişi vardı ama burda çok az olduğu için organize edemedik

Geri