SunBro
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Yok yok başka paket o. Geçen hafta görecektiniz 4 paket daha vardı. Hepsi geldi bir bu gelmedi.Hocam Ağustosun 4 ünde bir güncelleme gelmiş sanki size ? Scan yazısı çıkmış
Yok yok başka paket o. Geçen hafta görecektiniz 4 paket daha vardı. Hepsi geldi bir bu gelmedi.Hocam Ağustosun 4 ünde bir güncelleme gelmiş sanki size ? Scan yazısı çıkmış
Hadi bakalımYok yok başka paket o. Geçen hafta görecektiniz 4 paket daha vardı. Hepsi geldi bir bu gelmedi.
Ama bunları sürat getiriyorduMüjdemi isterim. Aras kargodan mesaj geldi. Geçmiş olsun.
Valla şu an beklediğim başka bi kargo yok ve arastan we world express diye mesaj geldi. Bakalım bunlardır diye tahmin ediyorum başka ne olabilir kiAma bunları sürat getiriyordu![]()
He anladım hocam, YunExpress değil miydi sizinkiValla şu an beklediğim başka bi kargo yok ve arastan we world express diye mesaj geldi. Bakalım bunlardır diye tahmin ediyorum başka ne olabilir ki
Evet yunexpress. Neden we world ile geliyor ben de anlamadım. Imile olması lazımHe anladım hocam, YunExpress değil miydi sizinki
Garip, bende bilmiyorum. Umarım geliyordurEvet yunexpress. Neden we world ile geliyor ben de anlamadım. Imile olması lazım
Hadi bakalım bugün bizede mesaj gelir inşallahMüjdemi isterim. Aras kargodan mesaj geldi. Geçmiş olsun.
Aynen muhtemlen bizimde bu kadar bekleme sebebimizde bu olabilir gibi inşallah bugün herkes arastan mesaj alırda mutlu sona ulaşırızİmile aradan çekilip kargolar WeWorldExpress'e geçmiş olabilir.