orası hep öyleydi boşverDostlar bu şaka mı ? Imile üzerinden kargomu sorgulattım böyle gözüküyor dalgamı geçiyorlar bizle ?
orası hep öyleydi boşverDostlar bu şaka mı ? Imile üzerinden kargomu sorgulattım böyle gözüküyor dalgamı geçiyorlar bizle ?
Çok korktum hocam bi an imile üzeirnden sorgulatınca doğru olabilir mi acaba dedimorası hep öyleydi boşver
Çok eskiden geliyor buDostlar bu şaka mı ? Imile üzerinden kargomu sorgulattım böyle gözüküyor dalgamı geçiyorlar bizle ?
Dalga geçiyorlar işte hocam başka açıklaması yokHiç birimizin kargosunun çıkmamış olması da saçma, madem rastgele alınıp gidiliyor, hiç birimize mi denk gelmedi![]()
çatır çutur biri ürünleri yedi ya da kaybetti bana kalırsa da umarım yanılırım.Dalga geçiyorlar işte hocam başka açıklaması yok
Aynen çünkü shenzen çok emin konuştu 7 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi veririz dedi demekki adamların bildiği bir şey varki artik bekleyin yerine bunu dedi"Ha****ir adam sonunda kafayı yedi" diyeceksiniz ama ümit var gençler.
Deli gibi 17 track uygulamasından kontrol ediyorum ve durumda değişim olmadan, sağ üst köşede mavi baloncuk çıktı az önce. Normalde o mavi baloncuk sadece durum güncellemesi olduğunda çıkıyor. "Customs released" olmadan önce aynı bunun gibi durum değişimi olmadan sadece baloncuk eklenerek 4-5 tane "hayalet baloncuk" olmuştu ve sonunda durum "customs released" olmuştu.
Ümidimiz ölmesin. Birileri kargolarımızı mıncıklıyor şu an. Hareket var.
adam kafayı yedi, bende yedim ama bu kadar değildi hahahah"Ha****ir adam sonunda kafayı yedi" diyeceksiniz ama ümit var gençler.
Deli gibi 17 track uygulamasından kontrol ediyorum ve durumda değişim olmadan, sağ üst köşede mavi baloncuk çıktı az önce. Normalde o mavi baloncuk sadece durum güncellemesi olduğunda çıkıyor. "Customs released" olmadan önce aynı bunun gibi durum değişimi olmadan sadece baloncuk eklenerek 4-5 tane "hayalet baloncuk" olmuştu ve sonunda durum "customs released" olmuştu.
reis zaten senin 4 ağustosda bildirim girilmiş baksana"Ha****ir adam sonunda kafayı yedi" diyeceksiniz ama ümit var gençler.
Bende yok ağa bildirim. Eğer sizde varsa bi umut var demektir.adam kafayı yedi, bende yedim ama bu kadar değildi hahahah![]()
kesinlikle dediğini anlamasam da beklemedeyiz, gümrükten geçen ürünler kargolara teslim edilip depo da felan duruyormuş diye biliyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis zaten senin 4 ağustosda bildirim girilmiş baksana
@SunBro'nun attığı için söyledimBende yok ağa bildirim. Eğer sizde varsa bi umut var demektir.
O başka bi paket hocam. Bu aralar çok yüklendim ayıptır söylemesiadam kafayı yedi, bende yedim ama bu kadar değildi hahahah![]()
kesinlikle dediğini anlamasam da beklemedeyiz, gümrükten geçen ürünler kargolara teslim edilip depo da felan duruyormuş diye biliyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis zaten senin 4 ağustosda bildirim girilmiş baksana
Hocam Ağustosun 4 ünde bir güncelleme gelmiş sanki size ? Scan yazısı çıkmışO başka bi paket hocam. Bu aralar çok yüklendim ayıptır söylemesi
A-ha yine oldu! Durum yine aynı durum, "customs released". Değişme yok ama sağ üstte bildirim baloncuğu çıkıyor. Hayalet baloncuk oluyor yani.
Customs released olmadan önce de böyle 4-5 tane hayalet baloncuk olmuştu, 5. hayalet baloncukta durum "customs released"e dönmüştü.
Yakında sürat kargo'dan sms alacağız sanırım