❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Aldığınız yerle ilgisi yok ya. Ben de alakasız bir alışveriş yüzünden burada sizinle beraberim örneğin, adamların tarih falan verdiği yok benim de dün gözetime alınmış. Bekleyeceğiz ne yapalım. Aldığım yere yazdım "böyle böyle bişi var ne iş" diye bakalım, bekleyeceğiz işte.

En azından suçun sürat kargoda olmadığını öğrenmiş olduk.
Valla kafayı yicem ya çocuk eglendiriyoruz resmen bunlar zaten kargoyu 1ay tuttu neden bir daha aldılar artık ekstra vergi çıkartacaklarsada çıkarsınlar önümüze bakalım.

Vay be bu neymiş, geçen ürün şimdi bende de customs detention olarak gözüküyor, bizi mi seçtiler sadece bu ne demek oluyor

Bana ümit veren tek şey şu:

17track'de bir kargoda herhangi bir sebepten bir takılma olduğunda sarı/turuncu/kırmızı renk uyarı işareti çıkar. Bende çıkmadı. Sizde de yok değil mi bir uyarı işareti?

Ekler

• Ekran Resmi 2025-08-12 10.23.54.webp
    Ekran Resmi 2025-08-12 10.23.54.webp
    10.1 KB · Hit: 23
Geçmiş olan ürünün alınmadığını da gördük, geri gümrüğün gözetim altına alışını da vay anasını seçilmiş kişileriz

Bir ay daha beklicez heralde beyler hayırlı olsun 🎉🎉🎉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gideyimde bari biraz daha uyuyayım yapacak başka bir şey yok hadi iyi geceler

Benim EM6L gümrükte tutuklandı. Bence baştan beri söyleyemedikleri şey bu. en azından 1,5 aydır gümrükte bekliyor biz shenzeni darladığımızdan güncelleme giriyorlar.

Gelişme yok bu kargoları kim alıp dağıtacak? Kaldı öylece kayboldu gitti herhalde.
Aldığınız yerle ilgisi yok ya. Ben de alakasız bir alışveriş yüzünden burada sizinle beraberim örneğin, adamların tarih falan verdiği yok benim de dün gözetime alınmış. Bekleyeceğiz ne yapalım. Aldığım yere yazdım "böyle böyle bişi var ne iş" diye bakalım, bekleyeceğiz işte.

En azından suçun sürat kargoda olmadığını öğrenmiş olduk.
Bilginiz olsun yun expres saçma sapan sebepler uyduruyor. Yok ürün kurallara uygun değilmiş yok mevzuat dışıymış vs diyerek imhaya bıraktılar kalan ürünler hepsini. Geçmiş olsun herkese. Yalan atıyorlar bu arada antrepo ve vergileri ödemek istemediler bıraktılar imhaya.

Geri