❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Değmez takılma ihtimali yüksek. Hangi kargo ile gönderecekler? ayrıca kargo ücretsiz mi olacak?
Ekran görüntüsü 2025-08-16 133347.webp

Kargo 30-45 dolar arası çıkıyor. Bilmiyorum takılır mı kargo ücretli olduğundan belki bunlar geçirebilir büyük ihtimal düşük fiyat gösterecekler. Linesoul risk almıyor direkt başta söylüyor biz neyse onu yazarız çıkarsa siz ödeyeceksiniz diye.

Kargo 30-45 dolar arası çıkıyor. Bilmiyorum takılır mı kargo ücretli olduğundan belki bunlar geçirebilir büyük ihtimal düşük fiyat gösterecekler. Linesoul risk almıyor direkt başta söylüyor biz neyse onu yazarız çıkarsa siz ödeyeceksiniz diye.
Ekonomik kargo olmadığı için geçiyor yüksek ihtimalle. Onun içinde ayrı ücret alıyorlar.

Kargo şirketi Yanwen. Ne diyorsunuz hifigo denenir mi ? Buds 3 pro alıcaktım 600 tl zam geldi kulaklığa birgünde.

Dostlar aful Explorer mi daha iyidir simgot ea500lm mi daha iyidir yoksa phoenixcall mi daha iyidir bilgisi olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanwen last mile WWE alırsa vergi çıkmaz
Gümrükten gecermiki hocam ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Para iadesi alamayan var mı? Arkadaşın hesaba geçen haftadan beri yatmadı.

Dostlar aful Explorer mi daha iyidir simgot ea500lm mi daha iyidir yoksa phoenixcall mi daha iyidir bilgisi olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrükten gecermiki hocam ?
Tonuna göre değişir. Aful explorer vs aful performer 5 ve simgot ea500lm vs kinera phoenixcall videoları var, aynı şarkılarla karşılaştırma yapabilirsin. Kendisini dinlemek gibi değil ama sese etkileri için fikir verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,102
Üyeler
183,381
Son üye
farukdmry41
Geri