uygulamalari tam ekran yaparArkadaşlar bilgisayarı shifte basarak kapatacakken elim biansa enter a gitti bilgisayar siyah ekran verdi bianda bu tuş kombinasyonu ne işe yarar yarıyor lütfen yardım edin.
Bilgisayarı kapatırken arkada oyun vb. şey açık mıydı? Şahsen bir sorun yok oyun vb. açık olan uygulama buglanmıştır.Zaten tam ekran kanka
Bütün uygulamalari kapatmıştımTam ekran ise pencereliye çevirir
Bilgisayarı kapatırken arkada oyun vb. şey açık mıydı? Şahsen bir sorun yok oyun vb. açık olan uygulama buglanmıştır.
Tekrar aynı şeyi yapacam bu sefer pencereli olur amauygulamalari tam ekran yapar
tekrar bas
Eline sahip çık hocam. Şaka bir yana bazı şeylerin izahı olmaz. Bir daha yapmamaya dikkat et. Dediğim gibi grafik bugu oluşmuştur. Bir dahakine bilgisayar kapanmaz ise Win+Ctrl+Shift+B kombinasyonunu kullan. Büyük ihtimalle çözülür sorunun.Bütün uygulamalari kapatmıştım
Tam PC yi kapatacaaktim elim entere gitti
Bidaha yapmiyim ozmn olduğu gibi dursun şimdiEline sahip çık hocam. Şaka bir yana bazı şeylerin izahı olmaz. Bir daha yapmamaya dikkat et. Dediğim gibi grafik bugu oluşmuştur. Bir dahakine bilgisayar kapanmaz ise Win+Ctrl+Shift+B kombinasyonunu kullan. Büyük ihtimalle çözülür sorunun.