Yardım SICAKLIK DEĞERİ NORMAL Mİ?

Reaksiyon skoru
4
Dostlar işlemcinin sıcaklık değeri yüksek değil mi? Bilgisayarda hiçbir şey açık değil sadece Steam arka planda ve Chrome açık.
Post automatically merged:

Bilgisayarı yeni aldım incehesaptan işlemci overcloklu mu? Stok fan kullanıyorum.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    48.1 KB · Hit: 72
Evet hem de çok yüksek

Dostlar işlemcinin sıcaklık değeri yüksek değil mi? Bilgisayarda hiçbir şey açık değil sadece Steam arka planda ve Chrome açık.

Bilgisayarı yeni aldım incehesaptan işlemci overcloklu mu? Stok fan kullanıyorum.
kasada iyi fan yok nirmaldir

Fanı kontrol et tam takılmamış olabilir arkadaşımınkinide takamamışlardı

kasada iyi fan yok nirmaldir
adam stok fan kullansa bile boşta 73 derece cidden olur mu ?

ben o sıcaklığı oyun oynuyunca gördüğümü hatırlamıyom

Peki overclocklu mu işlemci 3600 model ve 4100 diyor şuan clock speed

yüksek sıcaklık termal macun kaliteli değildir yada değişmesi gerekebilir belki fan ile ilgilidir

Kasa Frisby amd stok fan

Oyun henüz oynamadım pcyi yeni taktım

güzel bir soğutman yok ise bios tan core performance boost kapat sıcaklıklar düşecektir işlemcin sabit 3.6 ghz çalışacaktır

İşlemci overclocklu ve işlemci normal amd işlemcilerinden en çok ısınanlarından ve overclock da artırmış ve normalde r5 3600'e overclocksuz olsa bile stock fan takılmaz üstüne frisby kasa olunca biraz da olsa ısınması normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,349
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri