tabiGayet ideal. Cinebench R23 üzerinden test edip verileri HWiNFO üzerinden kontrol edebilir misiniz?
Gayet ideal. Cinebench R23 üzerinden test edip verileri HWiNFO üzerinden kontrol edebilir misiniz?
turbo boost kapattımİşlemci gücünün yarısını bile kullanmıyor. Kullanım yüzdesini mi sıfırladınız? Nihal Performans'ı etkinleştirin.
birde teknisyen biosu açıp undervolt yaptım işlemciyeturbo boost kapattım
birde teknisyen biosu açıp undervolt yaptım işlemciye
ac dc loadline methodu ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim için performans çok önemli değil zaten oyunlarda ekran kartını beslesin yeter
birde serin kalsın tabi
Undervolt ile alakası yok zaten Turbo boost kapalı olduğu içinSonuç rezalet olmuş. Bir an önce eski haline getirin. Isınsın işlemci 99 dereceye kadar yolu var.
Undervolt ile alakası yok zaten Turbo boost kapalı olduğu için
Turbo boost açıkken işlemci normal değerlerine ulaşmış halde pik noktası da 80 derece
Hocam peki şunu merak ediyorum ben cp2077 144fps alabiliyorum yüksej ayarlar rtx açık ve dlss dengelide bu nasıl mümkün oluyor acabaCinebench R23 sonuçlarına göre diyorum dostum. Normalde çoklu çekirdek performansı 14400 civarında olmalı. Bu esnada da işlemci 97 Watt güç çeker yeterli soğutma sağlandığı takdirde. Aradaki 7 kat performans düşüklüğünü kabul ediyorsanız bu şekilde kullanabilirsiniz.
Hocam peki şunu merak ediyorum ben cp2077 144fps alabiliyorum yüksej ayarlar rtx açık ve dlss dengelide bu nasıl mümkün oluyor acababu sonuçlara göre 144fps verememesi lazım makinenin
Ekran kartından besleniyor CP2077.
Ayrıca nasıl bir sınırlandırma yaptınız bilmiyorum ama tek bir çekirdeğe tam yük bindiriyor olabilir.
Normal undervolt tercihin tabi ama intelciğimiz sağolsun yasakladığı içinP core yani performans çekirdeklerini sınırlandırıyor
Fakat işemci turbo açık ve 4000mhz sabitledikten sonra 12bin skor aldı benim için 2 bin kayıp çokta dişe gelir bir şey değil render işiyle uğraşmıyorum nasılsa