Yardım Sıfır 15 pro 256lık alınır mı

o bütçede düz 17 daha mantıklı gibi 2 nesil yeni enazından

o bütçede düz 17 daha mantıklı gibi 2 nesil yeni enazından
İkinci el bakıyorum 15 proya ama garantisi az kalmış ve 65k mantıken 5 k daha ekleyip sıfır almak mantıklı gibi en azından pro ve 14 pro bile 50kdan başlıyor proları iyi satabiliyon

İkinci el bakıyorum 15 proya ama garantisi az kalmış ve 65k mantıken 5 k daha ekleyip sıfır almak mantıklı gibi en azından pro ve 14 pro bile 50kdan başlıyor proları iyi satabiliyon
İphone 17 her türlü daha iyi 17 tokatlar 15 pro yu

bende 14 pro kullanıyorum 3 küsür sene oldu ilk çıktıgında almıştım çok memnunum pil harici ama ileride güncelleme almayacağı için değiştirmeyi düşünüyorum mesela satıp 17 düz alma planım var model yükseltme amaçlı eskiden proların ekranları 120hz düzlerin 60hz oluyordu ben bu konuya takıntılığı oldugumdan pro almıştım artık düzlerde 120hz olduğu için benim için bi farkı yok kamera çok kullanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 77k dan baslıyor
ikinci el 1-2 aylık cihaz bulabilirsin bence kendi bütçende bu arada iphone her türlü satılıyor düzü prosu farketmiyor ben çok alıp sattım hiç satılmaz dedikleri iphone 13 minim vardı 3 günde satıp 14 pro almıştım satıp satmama işi yazdığın fiyatla ilgili tamamıyla

Daha önce 15 pro kullanmış ve şuan 16 pro kullanan biri olarak kesinlikle 15 pro alınmaz. Isı problemi olan bir cihaz.

15 pro hala güncel ve hızlı bir telefon ama fiyat konusunda 1 tık pahalı geldi eğer sıfır kapalı kutu ise 60-61K civarınada alınabilir ama 65-70 fazla bir ücret ona göre işlem yapabilirsin tabi.

Geri