Çözüldü✓ Sıfır Aldığım ips monitördeki bu beyazlıklar nedir?

96e/

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.

Ekler

• IMG_20250312_214154_484.jpg
    IMG_20250312_214154_484.jpg
    2.4 MB · Hit: 72
İngilizce Backlight bleed deniyor. Türkçesini bulamadım. Arka aydınlatmalı monitörlerde olabilecek sorunlardan birisi. Rahatsız etmiyorsa önemli bir şey değil.

Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şey var.
beyazlıklar siyah ekranı bastıracak kadar baskınsa ve yeni aldığını söylüyorsun iade etmeni öneririm ileride iade etmeye çalıştığında kullandığın için iade almaya yanaşmayabilirler kendi monitörümle karşılaştırdım senın ekranın çok fazla parlıyor

beyazlıklar siyah ekranı bastıracak kadar baskınsa ve yeni aldığını söylüyorsun iade etmeni öneririm ileride iade etmeye çalıştığında kullandığın için iade almaya yanaşmayabilirler kendi monitörümle karşılaştırdım senın ekranın çok fazla parlıyor
Hocam kameram çok kötü orda gördüğünden sadece altta iki adet beyaz yuvarlak ışık var parlama vs yok birde renk ayarları ile o değiştirilebiliyor

Başka yerden ışık yansıyor olabilir mi ? Başka açıdan bak yine aynı yerlerde beyazlık varsa sıkıntı .

Işık sızması iade ver.

Ips monitör ışık sızması, kronik. Sizin monitörde biraz daha fazla sanırım. İade edebilirsiniz. Mutlaka ölü piksel testi de yapın.

ı
Yeni Aldığım asus ips monitördeki altta iki adet beyazlık gözle görülüyor siyah ekranlarda ne yapmalıyım? Turunculuklar kamera kaynaklıdır sadece alt çerçevede iki adet beyaz ışık gibi bir şe
ışık sızması

ışık sızması ips lerde normaldir ama bu kadarı değil kesin iade sebebi direkt verin

Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor

Hocam kimse niye yazdığımı okumuyor kamera yüzünden böyle çıkıyor telefon eski diye belki benim sorduğum alt kısımda iki adet küçük yuvarlak beyaz ışıktı onun dışında hiçbir şey gözükmüyor
Işık sızması diyoruz işte ? Rahatsız ediyorsa iade et, etmiyorsa devam et.

Geri